Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 21 Απριλίου 2020

Αναφορά στο θάνατο ομογενούς γιατρού σστις φυλακές του Detroit

Τετάρτη, 22 Απριλίου, 2020
Φωτογραφία αρχείου: Ευρωκίνηση.
ΝΤΙΤΡΟΪΤ. Ενα αιχμηρό ρεπορτάζ με αναφορά στα αυξημένα κρούσματα στις φυλακές του Ουέιν Κάουντι δημοσίευσε η εφημερίδα «Deadline Detroit», επικεντρώνοντας, μεταξύ άλλων, και στον θάνατο του ομογενούς γιατρού Βαγγέλη Πατσάλη (Dr. Angelo Patsalis), που ήταν και ο ιατρικός διευθυντής του σωφρονιστικού ιδρύματος.’
Σύμφωνα με την εφημερίδα, εκτός από τον Δρα Πατσάλη, που πέθανε από επιπλοκές του Covid-19, έχει χάσει την ζωή του, επίσης χτυπημένος από τον θανατηφόρο ιό, ένας ακόμη γιατρός, όπως και ένα διευθυντικό στέλεχος των φυλακών, ενώ ένας ακόμη ανυπολόγιστος αριθμός ανθρώπων της φυλακής δίνει μάχη στο νοσοκομείο.
«Ο Δρ Βαγγέλης Πατσάλης, ο ιατρικός διευθυντής, αρρώστησε ενώ εργαζόταν ως εξωτερικός γιατρός, μέσω ενός τρίτου φορέα, στις κεντρικές φυλακές του Ντιτρόιτ, νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Οι φυλακές αυτές είναι οι μεγαλύτερες στο σωφρονιστικό αυτό σύστημα, στο οποίο περισσότεροι από 140 εργαζόμενοι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, σύμφωνα με τα στοιχεία του γραφείου του Σερίφη» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου