Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 19 Απριλίου 2020

Christ Is Risen - Χριστός Ανέστη

Χριστός Ανέστη
«Χριστός Ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας…»

 Χρόνια Πολλά 
Υγεία Σε Όλους & Όλες

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα σας απο την Ελλάδα το Νομό Ηλείας απο το χωριό Κολίρι. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά με υγεία. θα ήθελα αν μου επιτρέπετε να σας ενημερώσω ότι υπάρχει ένα link στο διαδίκτυο (όχι στο facebbok) σε server (μηχανή αναζήτησης) που αναφέρεται σε μια Ιστορική Αναδρομή στο Χωριό Κολίρι, κατά ενότητες καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Όποιος έχει καταγωγή απο το χωριό ή μη και επιθυμεί μπορεί να το παρακολουθήσει είναι δωρεάν η πρόσβαση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γεράσιμος Κ. Φωτόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή