Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Μεταξύ ζωής και θανάτου σε πολλά Γηροκομεία

Μεγάλη Δευτέρα, 13 Απριλίου, 2020

Αυτό που συμβαίνει στη Νέα Υόρκη συμβαίνει και στη Μασσαχουσέτη όπου ο  κυβερνήτης, κατηγορεί άλλους αλλά όχι τον εαυτό του για το τι γίνεται με την υγεία.  Λες και οι Κυβερνήτες δεν είναι υπεύθυνοι και αυτοί για την υγεία των κατοίκων.  Εξ άλλου το State εισπράττει αρκετούς φόρους για να ελέγχει και πως λειτουργούν τα γηρκομεία.


Λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν τη δημοσιότητα, γιατί φημολογείται ότι δεν είναι ολόκληρη η αλήθεια, για το πόσοι έχουν πεθάνει από τον κορωνοϊό στα γηροκομεία της Μασσαχουσέτης τα οποία δουλεύουν κάτω από νόμους που δυστυχώς είναι διάτρητοι (γεμάτα τρύπες) και αλίμονο από τον ηλικιωμένο που θα βρεθεί εκεί.
Να γιατί έστειλαν το στρατό (τους National Guards) σε αρκετά από αυτά.

Στο Wilmington, πληροφορίες μας λένε ότι στο γηροκομείο AdvinianCare, 77 γέροντες και γερόντισσες βρέθηκαν θετικοί στον ιό και 7 πέθαναν. 

Η Attorney General Maura Healey κάνει έρευνα τι έγινε στο Holyoke Soldiers Home όπου μέχρι στιγμής πάνω από 30 ηλικιωμένοι πέθαναν σε αυτό τον Οίκο Ευγηρίας.

Στο Littleton, Massachusetts στο γηροκομείο Life Care Center of Nashoba Valley, μέχρι στιγμής 10 είναι οι νεκροί από τον κορωνοϊό. 

Στο Jack Satter House στη Revere που στεγάζει ηλικιωμένους αναμεσά τους και Ελληνικής καταγωγής σύμφωνα με πληροφορίες μας οι νεκροί ξεπερνούν τους 10 ενώ δεκάδες βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Αυτά είναι που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής και με την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση να ψάχνει στο εγγύς μέλλον τι πηγαίνει στραβά με τα Γηροκομεία και άλλα οικήματα ηλικιωμένων στη Μασσαχουσέτη και αλλού.
Πρώτα-πρώτα στο προσωπικό που σε πολλά γηροκομεία είναι χωρίς άδειες να βρίσκονται εκεί.  Αρκετοί από τριτοκοσμικές χώρες που έχουν έρθει με βίζες εργασίας 2-3 χρόνων και τις παραβίασαν ή ζήτησαν επέκταση!

Ευχόμαστε όταν περάσει η μπόρα να κοιτάξουν κατάματα την αλήθεια και την παροχή νοσηλίας και όχι μόνο.  
Δεν επιτρέπετε σε γηροκομεία που στοιχίζουν $7,000-$12,000 το μήνα να πεθαίνουν πριν την ώρα τους, όπως δεν πρέπει να εργάζονται γιατροί, νοσοκόμες και προσωπικό νοσοκομείων χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.  Μιλάμε για μέρη που η παροχή μιάς ασπιρίνης μπορεί να στοιχίζει $500-1,000!!!

paneliakos.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου