Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020

Πέθαναν από τον κορωνοϊό δύο ομογενείς από το Μέρικ του Λονγκ Αϊλαντ

Τετάρτη, 1 Απριλίου, 2020

(Chinatopix via AP)
Μεγαλώνει η λίστα με τις απώλειες στην ομογένεια από τον κορωνοϊό, φτάνοντας τους έξι. Άλλοι δύο Ελληνοαμερικανοί από την κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στο Μέρικ του Λονγκ Άϊλαντ πέθαναν από τον κορωνοϊό. Πρόκειται για τον 66χρονο Λου Κούβαρη, γνωστό κιθαρίστα και ιδρυτή του συγκροτήματος RIOT και για τον Ερρίκο Σκιαδόπουλο.
Ο Λου Κούβαρης προσβλήθηκε από τον ιό και διεκομίσθη στο νοσοκομείο “St. Joseph” στο Λονγκ Άϊλαντ στις 20 Μαρτίου. Σύμφωνα με τα όσα είπε στον «Ε.Κ» ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου, πάτερ Νικηφόρος Φακίνος «η επιδείνωση της υγείας του ήταν ραγδαία. Δεν πρόλαβε να επανέλθει και δυστυχώς πέθανε το πρωί του Σαββάτου».
Ο γιος του Λου Κούβαρη, Αλέξης ζει και εργάζεται στην Βοστώνη. Η κηδεία αναμένεται να γίνει στο τέλος της εβδομάδας σε κλειστό οικογενειακό κύκλο λόγω και των μέτρων για τον κορωνοϊό.
Ο πάτερ Νικηφόρος τονίζει πως και άλλα μέλη της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, τα περισσότερα ευτυχώς με ήπια συμπτώματα. «Γνωρίζω οικογένειες ολόκληρες που έχουν προσβληθεί και το περνάνε όλο αυτό στο σπίτι. Συνολικά γύρω στα 30 με 40 άτομα. Εμείς σαν κοινότητα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε όποιον έχει ανάγκη. Η Φιλόπτωχος μαγειρεύει και τους πηγαίνει φαγητό καθώς είναι ανήμποροί. Ένας ενορίτης έχει αναλάβει να βοηθήσει οικονομικά είκοσι μέλη της κοινότητας μας που έμειναν χωρίς δουλειά και τα έξοδα τους τρέχουν» θα πει ο πάτερ Νικηφόρος.
Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ από τον «Ε.Κ»
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου