Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020

ΚΤΕΛ: Χωρίς κόσμο αλλά με… πεσκέσια από το χωριό

Μεγάλη Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2020

ΚΤΕΛ: Χωρίς κόσμο αλλά με… πεσκέσια από το χωριό | tovima.grΛιγοστά είναι τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, καθώς η απαγόρευση των μετακινήσεων κράτησε στο σπίτι πολλούς που θα ήθελαν να μετακινηθούν στην περιφέρεια, αλλά οι ουρές στους σταθμούς, για παραλαβή δεμάτων από το χωριό, είναι πρωτόγνωρα μεγάλες.

Λιγοστά είναι τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, καθώς η απαγόρευση των μετακινήσεων κράτησε στο σπίτι πολλούς που θα ήθελαν να μετακινηθούν στην περιφέρεια, αλλά οι ουρές στους σταθμούς, για παραλαβή δεμάτων από το χωριό, είναι πρωτόγνωρα μεγάλες.

Τα λεωφορεία που φθάνουν στον Κηφισό μπορεί να μην έχουν επιβάτες αλλά είναι γεμάτα με πορτοκάλια, λάδι αλλά και αρνάκι από το χωριό προκειμένου ο οβελίας να μην λείψει από κανένα τραπέζι, ακόμα κι αν δεν είναι στη σούβλα αλλά στον φούρνο.
Γονείς και παππούδες που δεν θα δεχτούν φέτος επισκέψεις έχουν στείλει στις οικογένειες τους παραδοσιακά προϊόντα από την επαρχία.
Ακόμα και οι νονοί έχουν στείλει στα βαφτιστήρια τους σε άλλες πόλεις λαμπάδες και πασχαλινά αυγά με τα ΚΤΕΛ.
Μπορεί το φετινό Πάσχα να είναι εντελώς διαφορετικό, αλλά όπως φαίνεται κάποιες  συνήθειες και έθιμα θα τηρηθούν.
0000000000000000000000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου