Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΚΤΕΛ: Χωρίς κόσμο αλλά με… πεσκέσια από το χωριό

Μεγάλη Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2020

ΚΤΕΛ: Χωρίς κόσμο αλλά με… πεσκέσια από το χωριό | tovima.grΛιγοστά είναι τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, καθώς η απαγόρευση των μετακινήσεων κράτησε στο σπίτι πολλούς που θα ήθελαν να μετακινηθούν στην περιφέρεια, αλλά οι ουρές στους σταθμούς, για παραλαβή δεμάτων από το χωριό, είναι πρωτόγνωρα μεγάλες.

Λιγοστά είναι τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, καθώς η απαγόρευση των μετακινήσεων κράτησε στο σπίτι πολλούς που θα ήθελαν να μετακινηθούν στην περιφέρεια, αλλά οι ουρές στους σταθμούς, για παραλαβή δεμάτων από το χωριό, είναι πρωτόγνωρα μεγάλες.

Τα λεωφορεία που φθάνουν στον Κηφισό μπορεί να μην έχουν επιβάτες αλλά είναι γεμάτα με πορτοκάλια, λάδι αλλά και αρνάκι από το χωριό προκειμένου ο οβελίας να μην λείψει από κανένα τραπέζι, ακόμα κι αν δεν είναι στη σούβλα αλλά στον φούρνο.
Γονείς και παππούδες που δεν θα δεχτούν φέτος επισκέψεις έχουν στείλει στις οικογένειες τους παραδοσιακά προϊόντα από την επαρχία.
Ακόμα και οι νονοί έχουν στείλει στα βαφτιστήρια τους σε άλλες πόλεις λαμπάδες και πασχαλινά αυγά με τα ΚΤΕΛ.
Μπορεί το φετινό Πάσχα να είναι εντελώς διαφορετικό, αλλά όπως φαίνεται κάποιες  συνήθειες και έθιμα θα τηρηθούν.
0000000000000000000000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου