Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

Τι λένε τα νοσκομεία εάν έχετε συμπτώματα κορωνοϊού


Εάν έχετε συμπτώματα, καλέστε τον γιατρό σας πριν επισκεφθείτε το νοσοκομείο.
Για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των άλλων, παρακαλούμε μην έρθετε σε ιατρική κλινική επείγουσας ανάγκης ή σε δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, εκτός και αν σας έχουν δοθεί οδηγίες να το κάνετε. Αν έχετε απειλητικά για τη ζωή συμπτώματα όπως δυσκολία στην αναπνοή ή πίεση στο στήθος, παρακαλούμε καλέστε το 911. Σας ευχαριστούμε που βοηθήσατε να διατηρήσουμε την κοινότητά μας ασφαλή περιορίζοντας την εξάπλωση του ιού και επιτρέποντας στις ομάδες μας να φροντίζουν τους πιο άρρωστους ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου