Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

Η Ιβάνκα Τραμπ περνά το χρόνο της στο σπίτι διαβάζοντας ελληνική μυθολογία


Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2020Η κ. Ιβάνκα Τραμπ. AP Photo/Evan Vucci.
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Η Ιβάνκα Τραμπ (Ivanka Trump) κόρη και σύμβουλος του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι εργάζεται κυρίως από το σπίτι φροντίζοντας παράλληλα τα παιδιά της, ενώ τόνισε ότι διαβάζει και ελληνική μυθολογία εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.
«Εργάζομαι από το σπίτι όταν μπορώ και έρχομαι στον Λευκό Οίκο μόνον όταν είναι απαραίτητο», δήλωσε η κ. Τραμπ στο «Yahoo Finance».
Η Τραμπ ανέφερε, επίσης, ότι χρησιμοποιεί το χρόνο της «για να διευρύνει το γνωστικό της πεδίο και να ανακαλύψει πράγματα που σε άλλη περίσταση δεν θα ήταν προτεραιότητά της». Σε αυτά περιλαμβάνονται δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για την ελληνική και ρωμαϊκή μυθολογία, ενώ κάνει και μαθήματα κιθάρας.
«Διαβάζω την ‘Οδύσσεια’ και ξεκίνησα να μαθαίνω να παίζω κιθάρα», είπε χαρακτηριστικά.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου