Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Δουκάκης, είναι καλά στην υγεία του


 


Ο Μιχάλης Δουκάκης στο βήμα αναπολεί τη συμμετοχή του στον Μαραθώνιο της Βοστώνης όταν ήταν 17 ετών. Φωτογραφία αρχείου Εθνικός Κήρυκας/Θεόδωρος Καλμούκος
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο Μιχάλης Δουκάκης βγήκε από το νοσοκομείο στο Λος Αντζελες, όπου είχε εισαχθεί τον περασμένο μήνα εσπευσμένα και είχε διαγνωσθεί με βακτηριακή πνευμονία.
Σε δήλωση του στον «Εθνικό Κήρυκα» από την Καλιφόρνια όπου εξακολουθεί να διαμένει, είπε, πως, «είμαι πολύ καλύτερα έπειτα από εννέα μέρες στο νοσοκομείο. Τώρα τελειώνω το ακαδημαϊκό εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας. Ελπίζω πως θα επιστρέψουμε στη Βοστώνη σύντομα, αλλά νομίζω θα χρειαστεί λίγος χρόνος. Θα είμαστε σε επικοινωνία».
Όπως είχε γράψει ο «Εθνικός Κήρυκας» στις 26 Μαρτίου, 2020 ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης και πρώην υποψήφιος για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο με πνευμονία. Είχαμε τονίσει εξ’ αρχής ότι δεν είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό, αλλά από βακτηριακή πνευμονία. Είχε μάλιστα υποβληθεί δύο φορές σε εξετάσεις για τον κορωνοϊό Covid-19, αλλά και τις δύο φορές τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Είχε αισθανθεί αναπνευστική δυσκολία και συμπτώματα δύσπνοιας.
Οπως έχει γράψει και στο παρελθόν ο «Εθνικός Κήρυκας», ο κ. Δουκάκης είναι καθηγητής Πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Northeastern της Βοστώνης.  Το πρώτο εξάμηνο κάθε ακαδημαϊκού έτους διδάσκει στη Βοστώνη, ενώ στο δεύτερο εξάμηνο μεταβαίνει και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας -University of California- και διαμένει σε οικία πλησίον του Πανεπιστημίου. Ο κ. Δουκάκης διανύει το 86ο  έτος της ηλικίας του και είναι σε εξαιρετικά καλή υγεία, δραστήριος όπως πάντοτε, ενώ όταν είναι καλός καιρός στη Βοστώνη περπατά από την οικία του στο Μπρούκλαϊν και πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο Northeastern.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου