Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

Καθίστε στο σπίτι σας. ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ Ή ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ

Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2020

Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι πολλά, μα πάρα πολλά.  
Από την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αυστραλία, τον Καναδά, από άλλα μέρη του κόσμου και σχεδόν από όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ.

Ο κορωνοϊός «θερίζει» κόσμο και κοσμάκη.  Ακούτε τους αρμόδιους, καθίστε μέσα στο σπίτι σας, ιδιαίτερα εάν έχετε πρόβλημα υγείας ή είσαστε ηλικιωμένοι.  ΜΕΣΑ.

Μπορεί να μιλάμε και να διαφωνούμε πολλές φορές για διάφορα, πολιτιστικά, κομματικά, τοπικιστικά, για τα σύνορα στα χωράφια και τις αυλές για…  
Εδώ όμως πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι.  Καθήστε στο σπίτι σας.

Αφήστε να περάσει η λαίλαπα για την οποία πολλές χώρες κρύβουν την αλήθεια!  Πληροφορίες μας λένε ότι στην Κίνα οι νεκροί είναι πολλοί, πάρα πολλοί, μα πάρα-πάρα πολλοί.  Δεν γνωρίζουμε τον πραγματικό αριθμό αλλά τους νεκρούς τους μάζευαν τη νύχτα με στρατιωτικά οχήματα!  Το ίδιο και στην Ιταλία.

Πληροφορίες μας λένε ότι στην Κίνα τους δύο τελευταίους μήνες, Φεβρουάριο και Μάρτιο, 2 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα σταμάτησαν να λειτουργούν!  Το συμπέρασμα δικό σας.

Σας αγαπάμε όλους, και αυτούς που γκρινιάζουν και αυτούς που συμφωνούμε.  Καθίστε μέσα μέχρι να περάσει η λαίλαπα του κορωνοϊού και τα άλλα τα βρίσκουμε μετά.

Μέχρι στιγμής αρκετοί γνωστοί και φίλοι έχουν προσβληθεί από την ασθένεια.  Δεν μπορούμε να αναφέρουμε ονόματα.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους και όλες που αψήφησαν τον κίνδυνο να βοηθήσουν ηλικιωμένους και άλλους εδώ στη Βοστώνη.  78 διαφορετικές περιπτώσεις μέχρι στιγμής.  Ευχαριστώ τους Φίλους που βοήθησαν. 

Σχεδόν όλοι όσοι βοήθησαν μου είπαν να μην αναφέρω τα ονόματά τους.  Είναι οι 17 αυτοί άνθρωποι που έτρεξαν στην έκκληση μας να βοηθήσουν με τα φάρμακα και τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ.  
Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Κρατάτε γερά όλοι σας.
Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου