Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Συναγερμός για να θωρακιστεί η Θεσσαλία μετά τα κρούσματα σε οικισμό Ρομά

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Στη Λάρισα και γενικότερα την περιφέρεια Θεσσαλίας στρέφεται πλέον η προσοχή των αρμόδιων αρχών μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων σε οικισμό Ρομά. Για δύσκολη κατάσταση από ένα επιδημιολογικό φορτίο που αποδεικνύει πόσο εύθραυστη είναι η μάχη με τον ιό έκανε λόγο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος ανακοίνωσε:
-Την αναστολή για 14 ημέρες της λειτουργίας σε όλες τις λαϊκές αγορές της περιφέρειας Θεσσαλίας.
-Την αναστολή άσκησης πλανόδιου εμπορίου.
-Τη διεξαγωγή προληπτικών ελέγχων σε Τύρναβο, Φάρσαλα και Σοφάδες
-Την ενίσχυση των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ και της ΔΙΑΣ στον νομό Λαρίσης.
-Τη «στεγανοποίηση» της προσφυγικής δομής στο Κουτσόχερο αφού υπήρξε αιτοιλογική συσχέτιση της διασποράς των κρουσμάτων.
«Είναι μία δύσκολη κατάσταση, ένα επικίνδυνο επιδημιολογικό φορτίο, που αποδεικνύει πόσο εύθραυστη είναι η μάχη με τον ιό, ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς που επανέλαβε με έμφαση τη σύσταση προς όλους τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου