Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Σε πλήρη ανάρρωση ο Πρόεδρος Συλλόγου της Βοστώνης

Μεγάλη Δευτέρα, 13 Απριλίου, 2020

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Πρόεδρο Σωματείου μέλος της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας, Βοστώνης.  Ο Πρόεδρος βρέθηκε στη Νέα Υόρκη σε εκδήλωση συντοπιτών του και με το ερχομό του στη Βοστώνη δεν αισθανόταν καλά με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον γιατρό του και στη συνέχεια πήγε με το αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο Brigham Women της Βοστώνης, όπου δεν βγήκε καθόλου από το αυτοκίνητο όταν του έκαναν το τεστ κορωνοϊου, τα αποτελέσματα του οποίου βγήκαν θετικά σε λίγες ημέρες αφ’ ότου έκανε το τεστ.

Από τότε μπήκε σε καραντίνα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του για 14 ημέρες και η μόνη που τον έβλεπε ήταν η σύζυγός του που με μάσκα, γάντια και ειδική φορεσιά του πήγαινε φαγητό και τα φάρμακα.

Προχθές μιλήσαμε μαζί του και ο άνθρωπος μας είπε ότι «τα χρειάστηκε».

Να σημειωθεί ότι μετά την εκδήλωση που παρευρέθηκε στη Νέα Υόρκη, 42 άτομα που ήταν στην εκδήλωση βρέθηκαν θετικοί στο κορωνοϊό ενώ 2 απεβίωσαν και 4 άλλοι παραμένουν διασωληνωμένοι.

Του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός γιατί είναι δραστήριος και καλός Έλληνας.
paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου