Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 12 Απριλίου 2020

Σε πλήρη ανάρρωση ο Πρόεδρος Συλλόγου της Βοστώνης

Μεγάλη Δευτέρα, 13 Απριλίου, 2020

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Πρόεδρο Σωματείου μέλος της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας, Βοστώνης.  Ο Πρόεδρος βρέθηκε στη Νέα Υόρκη σε εκδήλωση συντοπιτών του και με το ερχομό του στη Βοστώνη δεν αισθανόταν καλά με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον γιατρό του και στη συνέχεια πήγε με το αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο Brigham Women της Βοστώνης, όπου δεν βγήκε καθόλου από το αυτοκίνητο όταν του έκαναν το τεστ κορωνοϊου, τα αποτελέσματα του οποίου βγήκαν θετικά σε λίγες ημέρες αφ’ ότου έκανε το τεστ.

Από τότε μπήκε σε καραντίνα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του για 14 ημέρες και η μόνη που τον έβλεπε ήταν η σύζυγός του που με μάσκα, γάντια και ειδική φορεσιά του πήγαινε φαγητό και τα φάρμακα.

Προχθές μιλήσαμε μαζί του και ο άνθρωπος μας είπε ότι «τα χρειάστηκε».

Να σημειωθεί ότι μετά την εκδήλωση που παρευρέθηκε στη Νέα Υόρκη, 42 άτομα που ήταν στην εκδήλωση βρέθηκαν θετικοί στο κορωνοϊό ενώ 2 απεβίωσαν και 4 άλλοι παραμένουν διασωληνωμένοι.

Του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός γιατί είναι δραστήριος και καλός Έλληνας.
paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου