Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 5 Απριλίου 2020

Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Ιερώνυμο

Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Ο κ. Μητσοτάκης ήταν σε επικοινωνία με τον κ. Ιερώνυμο πριν και μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο αρχιεπίσκοπος.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.
Επικοινωνία πριν και μετά την επέμβαση
O κ. Μητσοτάκης βρισκόταν σε επικοινωνία με τον προκαθήμενο της Εκκλησίας τόσο πριν όσο και μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο τελευταίος.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ο Αρχιεπίσκοπος εισήχθη  στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και υπεβλήθη σε επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, είχε παρουσιάσει καρδιακές αρρυθμίες.
Υπενθυμίζεται ότι επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο είχαν επίσης μεταξύ άλλων για να του ευχηθούν περαστικά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμο, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στον όποιον ευχήθηκε περαστικά και να επανέλθει γρήγορα υγιής στα καθήκοντά του.
Με τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου είχε επικοινωνήσει και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος προκειμένου να μεταφέρει τις ευχές του για ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Επίσης πολλοί μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος έχουν επίσης επικοινωνήσει για να ευχηθούν στον Ιερώνυμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου