Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 4 Απριλίου 2020

Τραμπ: Θα υπάρξουν πολλοί θάνατοι, χιλιάδες μέλη στρατιωτικού προσωπικού θα αναπτυχθούν στις πολιτείες

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

 Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020


Για πολλούς θανάτους τις επόμενες δύο εβδομάδες, οι οποίες, όπως είπε, θα είναι και οι πιο δύσκολες, προειδοποίησε τον αμερικανικό λαό ο Ντόναλντ Τραμπ.
Οπως είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, λίγες ώρες μάλιστα μετά την έκκληση του δημάρχου της Νέας Υόρκης Μπιλ Ντε Μπλάζιο για γενική επιστράτευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, 1.000 μέλη στρατιωτικού προσωπικού που θα περιλαμβάνουν στρατιωτικούς γιατρούς και νοσοκόμους θα αναπτυχθούν στη Νέα Υόρκη και χιλιάδες άλλοι σε άλλες πολιτείες ώστε να βοηθήσουν στη μάχη κατά της πανδημίας. 


Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση συνεργάζεται με νοσοκομεία και διανομείς ώστε να δοθεί προτεραιότητα σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
Σημείωσε ακόμη ότι έχουν ήδη γίνει παραγγελίες για 28 εκατομμύρια δόσεις φαρμάκων κατά της ελονοσίας τα οποία θα αποθηκευτούν για τους ασθενείς με κορωνοϊό.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεπέρασαν σήμερα το όριο των 300.000 κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού, σύμφωνα με την καταμέτρηση του αμερικανικού Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.
Η πανδημία έχει σκοτώσει τουλάχιστον 8.162 ανθρώπους στη χώρα, σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα που αναρτά στην ιστοσελίδα του το πανεπιστήμιο.
Η κύρια εστία της επιδημίας στις ΗΠΑ είναι η πολιτεία της Νέας Υόρκης, και ειδικότερα η πόλη της Νέας Υόρκης, η οποία έχει καταγράψει 1.905 θανάτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου