Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Τραμπ: Θα υπάρξουν πολλοί θάνατοι, χιλιάδες μέλη στρατιωτικού προσωπικού θα αναπτυχθούν στις πολιτείες

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

 Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020


Για πολλούς θανάτους τις επόμενες δύο εβδομάδες, οι οποίες, όπως είπε, θα είναι και οι πιο δύσκολες, προειδοποίησε τον αμερικανικό λαό ο Ντόναλντ Τραμπ.
Οπως είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, λίγες ώρες μάλιστα μετά την έκκληση του δημάρχου της Νέας Υόρκης Μπιλ Ντε Μπλάζιο για γενική επιστράτευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, 1.000 μέλη στρατιωτικού προσωπικού που θα περιλαμβάνουν στρατιωτικούς γιατρούς και νοσοκόμους θα αναπτυχθούν στη Νέα Υόρκη και χιλιάδες άλλοι σε άλλες πολιτείες ώστε να βοηθήσουν στη μάχη κατά της πανδημίας. 


Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση συνεργάζεται με νοσοκομεία και διανομείς ώστε να δοθεί προτεραιότητα σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
Σημείωσε ακόμη ότι έχουν ήδη γίνει παραγγελίες για 28 εκατομμύρια δόσεις φαρμάκων κατά της ελονοσίας τα οποία θα αποθηκευτούν για τους ασθενείς με κορωνοϊό.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεπέρασαν σήμερα το όριο των 300.000 κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού, σύμφωνα με την καταμέτρηση του αμερικανικού Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.
Η πανδημία έχει σκοτώσει τουλάχιστον 8.162 ανθρώπους στη χώρα, σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα που αναρτά στην ιστοσελίδα του το πανεπιστήμιο.
Η κύρια εστία της επιδημίας στις ΗΠΑ είναι η πολιτεία της Νέας Υόρκης, και ειδικότερα η πόλη της Νέας Υόρκης, η οποία έχει καταγράψει 1.905 θανάτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου