Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Αγνοούνται στα ανοικτά δυο μέλη της οικογένειας Κένεντυ


Σάββατο, 4 Απριλίου, 2020


ΑΝΝΑΠΟΛΙΣ. Θρίλερ στο Μέριλαντ, με τις Αρχές να βρίσκονται σε αναζήτηση της κόρης και του εγγονού της πρώην Αντικυβερνήτη της Πολιτείας, Κάθλιν Κένεντυ Τάουνσεντ, μετά από πληροφορία ότι το κανό με το οποίο απέπλευσαν στο Τσέζαπικ Μπέι δεν επέστρεψε στην ακτή.
Σύμφωνα με τον Κυβερνήτη της Πολιτείας, οι αγνοούμενοι είναι οι Μαέβ Κέννεντυ Τάουνσεντ ΜακΚιν, 40 ετών (Maeve Kennedy Townsend McKean) και ο οκτάχρονος γιος της, Γκίντεον Τζόσεφ Κένεντυ ΜακΚιν (Gideon Joseph Kennedy McKean), σύμφωνα με το Associated Press.
Η Κένεντυ Τάουνσεντ, η οποία διετέλεσε για δυο θητείες στην θέση του Αντικυβερνήτη του Μέριλαντ, είναι η μεγαλύτερη κόρη του αείμνηστου Ομοσπονδιακού Εισαγγελέα και Γερουσιαστή Ρόμπερτ Φ. Κένεντυ, όπως επίσης και ανιψιά του επίσης αδικοχαμένου προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Φ. Κένεντυ.
«Επικοινώνησα και μίλησα με την Αντικυβερνήτη Τάουνσεντ σήμερα το πρωί και, εκ μέρους των κατοίκων του Μέριλαντ, της εξέφρασα την εκ βάθους καρδίας συμπαράστασή μας, αλλά και τις προσευχές μας, για την ίδια και ολόκληρη την οικογένεια, σε αυτές τις δύσκολες ώρες», ανέφερε ο Κυβερνήτης του Μέριλαντ,  Λάρυ Χόγκαν.
Η έρευνα ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν οι Αρχές δέχθηκαν κλήση για εξαφάνιση δυο ατόμων που επέβαιναν σε κανό στην περιοχή, το οποίο φέρεται να παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους.
Σε ανακοίνωση της εν λόγω αστυνομικής υπηρεσίας, η οποία δεν κατονόμασε τους αγνοούμενους, αναφέρθηκε ότι, ενδεχομένως, τα δυο αυτά άτομα μπήκαν στο κανό για να φτάσουν μια μπάλα που έφυγε από ένα σπίτι στην περιοχή Σέιντι Σάιντ του Μέριλαντ και πήγε στην θάλασσα.  Εκτιμάται ότι δεν κατάφεραν να επιστρέψουν πίσω στην ακτή, ενώ ένα αναπδογυρισμένο κανό, το οποίο ταιριάζει με αυτό που χρησιμοποίησαν, βρέθηκε στην θαλάσσια περιοχή την Πέμπτη το βράδυ.
«Η είδηση αυτής της τραγωδίας συγκλόνισε εμένα και την οικογένειά μου σήμερα το πρωί», ανέφερε ο Διοικητής της περιοχής Ανν Αρούντελ, Στιούαρτ Πίτμαν.
«Οι σκέψεις μας είναι με την Καθλίν και την οικογένειά της, κρατώντας, παράλληλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα πιο σφικτά, μπροστά σε αυτήν την τραγωδία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στις έρευνες συμμετέχουν η Πολιτειακή Αστυνομία του Μέριλαντ, το Αμερικανικό Λιμενικό Σώμα και τα κατά τόπους Τμήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου