Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 4 Απριλίου 2020

Οι νεκροί δεν διαβάζονται στο ναό λόγο κορωνοϊού

Σάββατο, 4 Απριλίου, 2020


Dracut, ΜΑ.  Απεβίωσε η κ. Γεωργία σύζυγος του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανώλη με καταγωγή από την Μεσσηνία.

Οι πληροφορίες μας έρχονται από το Dracut, δίπλα από την ιστορική πόλη του Lowell, όπου η ενενηντάχρονη κ. Γεωργία απεβίωσε προχθές από καρδιακό επεισόδιο όπως μάθαμε.

Δυστυχώς όμως η εξόδιος ακολουθία δεν θα γίνει στην εκκλησία της Παναγίας που ήταν ενορίτισσά και στην οποία τα παιδιά της έχουν προσφέρει αρκετά αλλά θα την πάνε κατ’ ευθείαν στο κοιμητήριο όπου θα παρευρεθούν τα έξη παιδιά της και ο ιερέας!

Πληροφορίες μας λένε ότι εάν μία κηδεία γίνει στο ναό τότε ο ναός πρέπει να «καθαριστεί» για το φόβο του κορωνοϊού.  Μία διαδικασία που κρατάει 4 ώρες και στοιχίζει $11,000!

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους.
Ο θεός να την αναπαύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου