Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

Τηλεφωνική επικοινωνία Ταγίπ Ερντογάν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020
Από προηγούμενη συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν. Φωτογραφία Οικουμενικό Πατριαρχείο
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον οποίον ευχαρίστησε για την συμβολή του Πατριαρχείου και των Μητροπόλεων του στον έρανο για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Όπως έγραψε πρόσφατα ο «Εθνικός Κήρυκας» το Οικουμενικό Πατριαρχείο έκανε δωρεά προς την Τουρκία του ποσού των τριακοσίων χιλιάδων λιρών Τουρκίας, το οποίο ισοδυναμεί με περίπου χιλιάδες δολάρια και παράλληλα δωρεά πενήντα χιλιάδων ευρώ στην Ελλάδα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού και την ανακούφιση των αστέγων.
Το ανακοινωθέν του Οικουμενικού Πατριαρχείου έχει ως εξής:
«Το απόγευμα της Τετάρτης, 8ης τ.μ., η Αυτού Εξοχότης, ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Recep Tayyip Erdoğan, επεκοινώνησε τηλεφωνικώς προς την Α. Θ. Παναγιότητα, τον Πατριάρχην κ. κ. Βαρθολομαίον, και Τον ηυχαρίστησε διά την συμβολήν του Οικουμενικού Πατριαρχείου, των ενταύθα Ι. Μητροπόλεων, των Ρωμαίηκων Ιδρυμάτων και ιδιωτών εκ της Ομογενείας εις τον διεξαγόμενον εν τη Χώρα έρανον προς ενίσχυσιν των αναξιοπαθούντων εις τον αγώνα εναντίον του κορωνοϊού, επί τη ευκαιρία δε ο Πρόεδρος και ο Πατριάρχης συνωμίλησαν και επί άλλων θεμάτων αφορώντων εις τα καθ’ ημάς.
Εν κατακλείδι ο Εξοχ. κ. Πρόεδρος ηυχήθη διά της Α. Θ. Παναγιότητος Καλόν Πάσχα εις την εν Τουρκία Ρωμαίηκην Κοινότητα».
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου