Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Ανδρέας Μαρίνος: Το Αναστάσιμο Φως θα φθάσει σε όλα τα σπίτια


Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020Το Ανέσπερο Φως, σύμβολο ζωής και Ανάστασης θα φθάσει σε όλα τα σπίτια του δήμου Πηνειού το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Οι εκκλησίες όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα και φυσικά το Μεγάλο Σάββατο σύμφωνα με Εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου, θα είναι ερμητικά κλειστές και οι πιστοί θα παραμένουν σπίτι τους προσευχόμενοι. Σημειώνεται πάντως ότι η ΔΙΣ και η ΚΥΑ επιτρέπουν την τέλεση Ακολουθιών τη Μεγάλη Εβδομάδα χωρίς όμως την παρουσία πιστών.
Ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, δεν θέλει να στερήσει από τους συνδημότες του την Ελπίδα του Ανέσπερου Φωτός. Έτσι  σύμφωνα με πληροφορίες θα προσκαλέσει δημοτικούς συμβούλους, προέδρους Τοπικών διαμερισμάτων αλλά και δημότες να συμμετάσχουν μεμονωμένα στην λαμπαδηφορία του Αναστάσιμου Φωτός με αποδέκτες τους χιλιάδες πιστούς των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Πηνειού.
Ο Δήμος Πηνειού προτίθεται να στείλει οδικώς αποστολή στο αεροδρόμιο «Ελ Βενιζέλος» για να παραλάβει το Άγιο Φως που θα αφιχθεί αεροπορικώς από τα Ιεροσόλυμα και τον Πανάγιο Τάφο. Η αποστολή του Δήμου θα επιστρέψει περίπου στις 9 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου οπότε και θα ξεκινήσει από κάθε εθελοντή ξεχωριστά η λαμπαδηφορία του Αναστάσιμου Φωτός. Στόχος του δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου είναι να φθάσει η Ελπίδα της Ζωής σε κάθε σπίτι.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου