Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

Ανδρέας Μαρίνος: Το Αναστάσιμο Φως θα φθάσει σε όλα τα σπίτια


Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020Το Ανέσπερο Φως, σύμβολο ζωής και Ανάστασης θα φθάσει σε όλα τα σπίτια του δήμου Πηνειού το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Οι εκκλησίες όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα και φυσικά το Μεγάλο Σάββατο σύμφωνα με Εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου, θα είναι ερμητικά κλειστές και οι πιστοί θα παραμένουν σπίτι τους προσευχόμενοι. Σημειώνεται πάντως ότι η ΔΙΣ και η ΚΥΑ επιτρέπουν την τέλεση Ακολουθιών τη Μεγάλη Εβδομάδα χωρίς όμως την παρουσία πιστών.
Ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, δεν θέλει να στερήσει από τους συνδημότες του την Ελπίδα του Ανέσπερου Φωτός. Έτσι  σύμφωνα με πληροφορίες θα προσκαλέσει δημοτικούς συμβούλους, προέδρους Τοπικών διαμερισμάτων αλλά και δημότες να συμμετάσχουν μεμονωμένα στην λαμπαδηφορία του Αναστάσιμου Φωτός με αποδέκτες τους χιλιάδες πιστούς των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Πηνειού.
Ο Δήμος Πηνειού προτίθεται να στείλει οδικώς αποστολή στο αεροδρόμιο «Ελ Βενιζέλος» για να παραλάβει το Άγιο Φως που θα αφιχθεί αεροπορικώς από τα Ιεροσόλυμα και τον Πανάγιο Τάφο. Η αποστολή του Δήμου θα επιστρέψει περίπου στις 9 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου οπότε και θα ξεκινήσει από κάθε εθελοντή ξεχωριστά η λαμπαδηφορία του Αναστάσιμου Φωτός. Στόχος του δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου είναι να φθάσει η Ελπίδα της Ζωής σε κάθε σπίτι.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου