Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

Καθαιρέθηκε ο κυβερνήτης του Αμερικάνικου αεροπλανοφόρου Ρούσβελτ


Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2020

Όπως είχαμε γράψει προχθές τελευταίες ημέρες το αεροπλανοφόρο Ρούσβελτ με 5,000 ναυτικούς που βρίσκεται στο Guam παρουσιάστηκε κορωνοϊός σε μέλη του.
Πληροφορίες λένε ότι ο διοικητής του αεροπλανοφόρου ενημέρωσε τους ανωτερούς του και έστειλε την πληροφορία και σε μέσο ενημέρωσης στην Καλιφόρνια το οποίο δημοσίευσε την είδηση. 
Οι ανωτεροί του τον τιμώρησαν για το λόγο ότι «δημιούργησε πανικό» με το να στείλει την πληροφορία σε πολλούς παραλήπτες.
Ο υπουργός του Αμερικάνικου Ναυτικού, Thomas Modly είπε ότι ο Captain Brett Crozier "έδειξε εξαιρετικά κακή κρίση" στη μέση μιας κρίσης.
Ακόμα είπε ότι ο Κρόζιερ θα έπρεπε να είχε πάει κατευθείαν στους άμεσους διοικητές του, οι οποίοι ήδη κινούσαν για να βοηθήσουν το πλοίο.
 Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα έχουν παρουσιαστεί περισσότεροι από 100 ναυτικοί στο πλοίο είναι θετικοί στον ιό, αλλά κανείς δεν νοσηλεύεται σε αυτό το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου