Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Καθαιρέθηκε ο κυβερνήτης του Αμερικάνικου αεροπλανοφόρου Ρούσβελτ


Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2020

Όπως είχαμε γράψει προχθές τελευταίες ημέρες το αεροπλανοφόρο Ρούσβελτ με 5,000 ναυτικούς που βρίσκεται στο Guam παρουσιάστηκε κορωνοϊός σε μέλη του.
Πληροφορίες λένε ότι ο διοικητής του αεροπλανοφόρου ενημέρωσε τους ανωτερούς του και έστειλε την πληροφορία και σε μέσο ενημέρωσης στην Καλιφόρνια το οποίο δημοσίευσε την είδηση. 
Οι ανωτεροί του τον τιμώρησαν για το λόγο ότι «δημιούργησε πανικό» με το να στείλει την πληροφορία σε πολλούς παραλήπτες.
Ο υπουργός του Αμερικάνικου Ναυτικού, Thomas Modly είπε ότι ο Captain Brett Crozier "έδειξε εξαιρετικά κακή κρίση" στη μέση μιας κρίσης.
Ακόμα είπε ότι ο Κρόζιερ θα έπρεπε να είχε πάει κατευθείαν στους άμεσους διοικητές του, οι οποίοι ήδη κινούσαν για να βοηθήσουν το πλοίο.
 Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα έχουν παρουσιαστεί περισσότεροι από 100 ναυτικοί στο πλοίο είναι θετικοί στον ιό, αλλά κανείς δεν νοσηλεύεται σε αυτό το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου