Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Σε χαμηλό δύο εβδομάδων ο αριθμός των νεκρών στη Νέα Υόρκη

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο ανακοίνωσε σήμερα ότι 540 άνθρωποι πέθαναν στην πολιτεία τις τελευταίες 24 ώρες - από 630 μία ημέρα πριν - έχοντας νοσήσει από τον νέο κορονοϊό, στον χαμηλότερο απολόγισμο σε ημερήσια βάση εδώ και 2 εβδομάδες.
Ο Κουόμο ανέφερε, επίσης, ότι οι νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία ασθενών με Covid-19 κυμαίνονται γύρω στις 2.000, ένας «εξαιρετικά μεγάλος αριθμός», όπως υπογράμμισε.


Ωστόσο, ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι η πτώση στον αριθμό των εισαγωγών και άλλες μετρήσεις που βελτιώνονται, καταδεικνύουν πως η πολιτεία ενδέχεται να έχει περάσει την κορύφωση της κρίσης του νέου κορωνοϊού και βρίσκεται πλέον στον δρόμο της σταθεροποίησης.
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, το σύνολο των ασθενών που νοσηλεύονται ανέρχεται σε 16.967, μια μείωση άνω των 1.300 τις τελευταίες τρεις ημέρες. Οι διασωληνώσεις και οι εισαγωγές σε ΜΕΘ έχουν επίσης καθοδική τάση.
«Εάν κοιτάξετε τις τελευταίες τρεις ημέρες, θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι περάσαμε το σημείο της σταθεροποίησης της κατάστασης και αρχίζουμε την κάθοδο, που θα μπορούσε να σημαίνει πολύ καλά νέα» επισήμανε ο Κουόμο.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου