Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Τετάρτη ότι έχει δώσει εντολές στο Ναυτικό να «καταρρίψει και να καταστρέψει» οποιεσδήποτε ιρανικά σκάφη που θα παρενοχλούν τα αμερικανικά πλοία

Τετάρτη, 22 Απριλίου, 2020
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ (AP) - Εν μέσω εντάσεων με το Ιράν, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Τετάρτη στο Twitter ότι έχει δώσει εντολές στο Ναυτικό να «καταρρίψει και να καταστρέψει» οποιεσδήποτε ιρανικά σκάφη που θα παρενοχλούν τα αμερικανικά πλοία.
Ένα βίντεο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα έδειξε μικρά ιρανικά ταχύπλοα σκάφη που πλησίαζαν στα αμερικανικά πολεμικά πλοία καθώς λειτουργούσαν στον βόρειο Περσικό Κόλπο κοντά στο Κουβέιτ, με ελικόπτερα Apache των ΗΠΑ.
«Έχω δώσει εντολή στο Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών να καταρρίψει και να καταστρέψει όλα τα ιρανικά σκάφη αν παρενοχλήσουν τα πλοία μας στη θάλασσα», είπε ο Τραμπ.
Ο Τραμπ δεν ανέφερε ένα συγκεκριμένο γεγονός στο tweet του, ούτε παρείχε λεπτομέρειες. Ο Λευκός Οίκος δεν είχε κανένα άμεσο σχόλιο.
Ο 5ος στόλος του Ναυτικού των ΗΠΑ με έδρα το Μπαχρέιν υπέβαλε ερωτήσεις σχετικά με το tweet στο Πεντάγωνο, το οποίο δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.
Το tweet του Trump ήρθε μετά την ανακοίνωση της Επαναστατικής Φρουράς του Ιράν ότι έβαλε τον πρώτο στρατιωτικό δορυφόρο της Ισλαμικής Δημοκρατίας σε τροχιά, αποκαλύπτοντας δραματικά αυτό που οι ειδικοί περιέγραψαν ως ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα σε μια έκπληξη που ξεκίνησε την Τετάρτη, εν μέσω ευρύτερων εντάσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η εκτόξευση έθεσε αμέσως ανησυχίες μεταξύ εμπειρογνωμόνων σχετικά με το εάν η τεχνολογία που χρησιμοποιείται θα μπορούσε να βοηθήσει το Ιράν να αναπτύξει διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους.
Την Κυριακή, η Επαναστατική Φρουρά αναγνώρισε ότι είχε μια τεταμένη συνάντηση την περασμένη εβδομάδα με αμερικανικά πολεμικά πλοία στον Περσικό Κόλπο, αλλά φέρεται να μην προσφέρει αποδείξεις ότι οι αμερικανικές δυνάμεις πυροδότησαν το συμβάν.
Η Φρουρά και το Ναυτικό έχουν συνήθως τεταμένες συναντήσεις στον Περσικό Κόλπο και το στενό στόμα του, το Στενό του Ορμούζ, μέσω του οποίου διέρχεται το 20% του συνόλου του πετρελαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου