Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

Συγχώνευση ομογενειακών εταιρειών παραγωγής φαγητού στο Σικάγο
Παρασκευή, 10 Απριλίου, 2020

Φωτογραφία: https://greciandelight.com/
ΣΙΚΑΓΟ. Σε συγχώνευση προχωρούν δυο σημαντικές εταιρείες παραγωγής γύρου και μεσογειακού φαγητού, με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών και την εκτόξευση της ήδη ισχυρής δυναμικής τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Chicago Sun Times».
Ειδικότερα, πρόκειται για την Grecian Delight, που εδρεύει στην περιοχή του Ελκ Γκρόουβ Βίλατζ, και της Kronos Foods, με έδρα στην περιοχή του Γκλεντέιλ Χάιτς, σε μια κίνηση η οποία, σύμφωνα με τους ιθύνοντες, υπήρχε προς συζήτηση εδώ και αρκετά χρόνια.
«Αυτή η συνεργασία προετοιμάζεται εδώ και μια τριακονταετία. Πλέον, δυο μεγάλες εταιρείες συμπράττουν με έναν κοινό στόχο, να προσφέρουν μεγαλύτερες δυνατότητες επιτυχίας στις επιχειρήσεις – πελάτες, παρέχοντας αναβαθμισμένα προϊόντα και υπηρεσίες», δήλωσε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Grecian Delight, Πήτερ Παρθένης (Peter Parhenis Jr).
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Grecian Delight ανήκει στην οικογένεια Παρθένη, ενώ η Kronos Foods, που ιδρύθηκε το 1957 από τον ομογενή Χρήστο Τομαρά (Chris Tomaras) έχει περάσει στην εταιρεία Entrepreneurial Equity Partners.
«Αυτή η εταιρική σύμπραξη θα επιτρέψει τόσο στην Grecian Delight, όσο και την Kronos, να επιταχύνουν την περαιτέρω ανάπτυξή τους στην βιομηχανία τροφίμων», είπε ο Μαρκ Μπέργκετ (Mark Burget), διοικητικός εταίρος της Enterpeneurial Equity.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου