Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Θετικός στον κορωνοϊό ο διάσημος ομογενής παρουσιαστής του «ABC» George Stephanopoulos

Ο κ. Τζορτζ Στεφανόπουλος. Φωτογραφία: Associated Press, Αρχείο
Ο ομογενής παρουσιαστής της εκπομπής «Good Morning America» του «ABC» Τζορτζ Στεφανόπουλος (George Stephanopoulos) βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό αφού προέβη στο σχετικό τεστ, γεγονός που ανακοίνωσε ο ίδιος την Δευτέρα, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της συζύγου του, Αλι Ουεντγουόρθ, πως είναι θετική στον Covid-19.
Ο κ. Στεφανόπουλος ήταν αυτός που φρόντιζε τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια της μάχης της με τον κορωνοϊό και ενώ βρίσκονταν απομονωμένη σε καραντίνα στο σπίτι της οικογένειας στην Νέα Υόρκη, ώστε να αποφύγει την διάδοση του ιού, αναφέρει το «ABC».
Ο Στεφανόπουλος δήλωσε πως «δεν του προκάλεσε έκπληξη» το γεγονός πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, αλλά αποκάλυψε πως εν αντιθέσει με τη σύζυγό του – με την οποία έχουν δύο παιδιά – ο ίδιος είναι ασυμπτωματικός.
«Δεν είχα πυρετό, δεν είχα ατονία, δεν είχα πονοκέφαλο, δεν είχα βήχα, ούτε πρόβλημα στην αναπνοή», είπε χαρακτηριστικά. «Νιώθω θαυμάσια», διαβεβαίωσε.
Εθνικός Κήρυξ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Ο Γεώργιος Στεφανόπουλος είναι γιός του πατρός και της πρεσβυτέρας Χαράλαμπου Στεφανόπουλου με καταγωγή από το Νεοχώριο Κυλλήνης, Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου