Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Κοροναϊός: Στους 53 οι νεκροί στην Ελλάδα – Νέος θάνατος στην Καστοριά

Κοροναϊός: Στους 53 οι νεκροί στην Ελλάδα – Νέος θάνατος στην Καστοριά | in.grΜια 90χρονη κατέληξε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ελλάδα, ανεβάζοντας την τραγική λίστα των θυμάτων από κοροναϊό στη χώρα μας στους 53.
Πρόκειται για 90χρονη από την Χρυσή Καστοριάς, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Αρχικά είχε νοσηλευθεί στα Γρεβενά.
Πλέον, ο αριθμός των νεκρών στην περιοχή που έχει πληγεί βαρύτατα από τον φονικό ιό ανεβαίνει στους οκτώ, ενώ πρόκειται για τον τρίτο νεκρό στη χώρα μας μέσα σε ένα 24ωρο.

79χρονη το 52ο θύμα

Νωρίτερα έγινε γνωστός ο θάνατος μιας 78χρονης γυναίκας από κοροναϊό.
Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στη Φούστανη, στην Έδεσσα, ένα χωριό που εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων μπήκε χθες, Τετάρτη, σε καραντίνα.
Την τραγική είδηση πως ο κοροναϊός στοίχισε τη ζωή στην 78χρονη γυναίκα έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Δάνης Τζαμτζής. Η 78χρονη είναι ο πρώτος θάνατος που καταγράφεται στη Φούστανη, στην Έδεσσα.
Η άτυχη γυναίκα ήταν το πέμπτο κρούσμα στο χωριό. Σύμφωνα με την ανάρτηση του Δάνη Τζαμτζή, είχε φτάσει στην Έδεσσα τον τελευταίο καιρό και ήταν κρούσμα «ορφανό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου