Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Αμαλιάδα: Σε κατ’ οίκον περιορισμό 50χρονος από το Παπακαυκά


Πέμπτη, 2 Απριλίου, 2020

ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΑΜΑΛΙΑΔΙΤΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ – ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑ

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας ενός 50χρονου από τη συνοικία Παπακαυκά στην Αμαλιάδα, ο οποίος διαπιστώθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.
Ο 50χρονος παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με ακρίβεια εάν έχει γίνει διασπορά πριν την εξέτασή του στο νοσοκομείο Πύργου και τη διαπίστωση ότι τελικά έχει προσβληθεί από τον ιό.
Στην συνοικία υπάρχει διάχυτη η ανησυχία και οι επόμενες μέρες θα «δείξουν» εάν έχει υπάρξει διασπορά. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν διερευνηθεί επαφές του 50χρονου και έχουν γίνει ιχνηλατήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες δεν υπάρχουν πιθανότητες άλλου κρούσματος ή ύποπτου κρούσματος που θα πρέπει να ελεγχθεί και να υποβληθεί στο τεστ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 50χρονος είχε ταξιδέψει, όπως κάνει συχνότατα, για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό, αρκετές ημέρες πριν την απαγόρευση και σε διάστημα που στην εν’ λόγω χώρα δεν είχαν ανακοινωθεί ακόμα κρούσματα.
Μάλιστα, με την επιστροφή του στην Αμαλιάδα, τέθηκε σε κατ΄οίκον καραντίνα, χωρίς να παρουσιάζει συμπτώματα, τα οποία εμφανίστηκαν μετά από λίγες μέρες, με τον 50χρονο να ενημερώνει τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Να σημειωθεί ότι ο 50χρονος είναι ένας εκ των δύο κρουσμάτων που νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο Πύργου και έλαβαν εξιτήριο για κατ΄οίκον περιορισμό το περασμένο Σάββατο.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου