Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020

Αμαλιάδα: Σε κατ’ οίκον περιορισμό 50χρονος από το Παπακαυκά


Πέμπτη, 2 Απριλίου, 2020

ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΑΜΑΛΙΑΔΙΤΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ – ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑ

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας ενός 50χρονου από τη συνοικία Παπακαυκά στην Αμαλιάδα, ο οποίος διαπιστώθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.
Ο 50χρονος παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με ακρίβεια εάν έχει γίνει διασπορά πριν την εξέτασή του στο νοσοκομείο Πύργου και τη διαπίστωση ότι τελικά έχει προσβληθεί από τον ιό.
Στην συνοικία υπάρχει διάχυτη η ανησυχία και οι επόμενες μέρες θα «δείξουν» εάν έχει υπάρξει διασπορά. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν διερευνηθεί επαφές του 50χρονου και έχουν γίνει ιχνηλατήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες δεν υπάρχουν πιθανότητες άλλου κρούσματος ή ύποπτου κρούσματος που θα πρέπει να ελεγχθεί και να υποβληθεί στο τεστ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 50χρονος είχε ταξιδέψει, όπως κάνει συχνότατα, για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό, αρκετές ημέρες πριν την απαγόρευση και σε διάστημα που στην εν’ λόγω χώρα δεν είχαν ανακοινωθεί ακόμα κρούσματα.
Μάλιστα, με την επιστροφή του στην Αμαλιάδα, τέθηκε σε κατ΄οίκον καραντίνα, χωρίς να παρουσιάζει συμπτώματα, τα οποία εμφανίστηκαν μετά από λίγες μέρες, με τον 50χρονο να ενημερώνει τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Να σημειωθεί ότι ο 50χρονος είναι ένας εκ των δύο κρουσμάτων που νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο Πύργου και έλαβαν εξιτήριο για κατ΄οίκον περιορισμό το περασμένο Σάββατο.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου