Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

Τζέιμι Ντάιμον: Ασχημη ύφεση που θυμίζει την οικονομική κρίση του 2008Τετάρτη, 8 Απριλίου, 2020

Ο κ. Jamie Dimon (Paul Morigi/AP Images for JPMorgan Chase, FILE)
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ομογενής επικεφαλής της JPMorgan Chase, Τζέιμι Ντάιμον (Jamie Dimon) δήλωσε την Δευτέρα πως αναμένει ότι η κρίση του κορωνοϊού θα επιφέρει «άσχημη ύφεση», ενώ τα στοιχεία οικονομικής πίεσης μοιάζουν παρόμοια με εκείνα της ύφεση του 2008.
Ο πρόεδρος και CEO της μεγαλύτερη τράπεζας των ΗΠΑ τόνισε ότι ενώ η JPMorgan εισήλθε στην κρίση από θέση ισχύος και πως οι δανειστές ήταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό, η πανδημία εξελίσσεται με τρόπο «δραματικά διαφορετικό» από τα στρες τεστ της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ.
«Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι ακριβώς θα μας φέρει το μέλλον – αλλά το λιγότερο, υποθέτουμε θα περιλαμβάνει άσχημη ύφεση συνδυασμένη με κάποιου είδους οικονομική πίεση παρόμοια με εκείνη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης του 2008», δήλωσε ο κ. Ντάιμον κατά την ετήσια επιστολή του προς τους μετόχους. «Η τράπεζά μας δεν μπορεί να μην είναι υποκείμενη στις επιπτώσεις αυτού του είδους της πίεσης», τόνισε ο 64χρονος τραπεζίτης.
Καθώς η πανδημία του κορωνοϊού πλήττει της ΗΠΑ, η JPMorgan έχει καταφέρει να διατηρήσει ανοιχτά τα περίπου 4.000 υποκαταστήματα της και την «συντριπτική πλειοψηφία» των ATM γεμάτα με χρήματα, σημείωσε ο Ντάιμον.
Ωστόσο, υπάρχουν έστω και έτσι δυσμενή σημάδια. Τα τηλεφωνικά κέντρα «δεν θα έχουν πάει και τόσο καλά», γιατί πολλά εξ’ αυτών έχουν κλείσει από τις τοπικές κυβερνήσεις οδηγώντας σε μεγαλύτερο χρόνο αναμονής, είπε.
Πηγή: CNBCΕθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου