Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Παναγιώτης-Ραφαήλ: Έκλεισε τα 2 του έτη ο μικρός ήρωας ζωής – Το ευχαριστώ της οικογένειας (VIDEO)


Ευτυχώς, υπάρχουν και άνθρωποι που 
αναγνωρίζουν τη βοήθεια!  Πάντα υγεία.



Τα 2 του έτη έκλεισε ο μικρός αγωνιστής της ζωής Παναγιώτης-Ραφαήλ Γλωσσιώτης και οι γονείς του με αφορμή αυτό, έστειλαν το σχετικό «ευχαριστώ» σε όλο τον κόσμο που ενώθηκε για να στηρίξει οικονομικά την θεραπεία του και να σταθεί ο μικρός στα πόδια του!
To κείμενο της οικογένειας:
Σας ευχαριστούμε όλους για τις τόσο συγκινητικές και θερμές ευχές σας! Νιώθουμε ευλογημενοι που ο μικρος μας ήρωας σήμερα κλείνει τα δύο του χρόνια. Μια ηλικία, που χωρίς φαρμακευτική αγωγή, ειναι σχεδόν ακατόρθωτο να φτάσουν τα παιδιά με την πάθηση του Παναγιώτη Ραφαήλ. Η αγωνία μας, να προλάβει το παιδάκι μας να πάρει τη σωτήρια θεραπεία πριν το όριο των δύο ετών, έλαβε τέλος χάρη σε όλους εσάς. Τον στηρίξατε με όλη σας τη δύναμη και αυτη ακριβώς η δύναμη είναι που έκανε τον μικρό μας να σταθεί στα πόδια του. Και να δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Είμαστε και θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στον καθένα από σας. Να είστε πάντα καλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου