Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

Η τιμή της βενζίνης, $1.19, θυμίζει 1980

Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020


Μπορεί πολλές επιχειρήσεις να έκλεισαν για λίγες εβδομάδες ή για πάντα.  Μπορεί τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, οι αεροπορικές εταιρείες, και τόσες και τόσες άλλες επιχειρήσεις να έκλεισαν ή θα κλείσουν για πάντα αλλά η τιμή των καυσίμων έπεσε σε τιμές του 1980. 
Χθες το απόγευμα γέμισα το αυτοκίνητο βενζίνα και η τιμή της απλής ήταν $1.199 το γαλόνι.  Δηλαδή μόλις ένα δολάριο και είκοσι σεντς.
Η υπερπαραγωγή και ο ανταγωνισμός των πρατηρίων έχουν κατεβάσει τις τιμές τόσο πολύ που μας θυμίζει άλλες εποχές.  Να ένα καλό που έκανε ο κορωνοϊός!
Το συγκεκριμένο βενζινάδικο είναι στο 114 και 49δρόμο 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου