Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Ο πρώτος νεκρός στη Μασσαχουσέττη από τον κορωναϊό στο WinthropΣτο προάστιο Winthrop, δίπλα από το αεροδρόμιο Logan της Βοστώνης.
Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο, 87 ετών, βετεράνο. 

Ένα άλλο πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία είναι η αιμοδοσία.  Σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό υπάρχει έλλειψη σε όλες της ομάδες αίματος λόγο του ότι δεν έγιναν οι αιμοδοσίες που είχαν προγραμματιστεί λόγο του κορωνοϊού.

Καλό θα είναι όποιος και όποια μπορεί και θέλει να δώσει αίμα να επικοινωνήσει με τον Ερυθρό Σταυρό ή κάποιο νοσοκομείο.  Στο ιντερνετ ή τηλεφωνικώς.  Find A Drive, Red Cross


ARC Blood Services logo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου