Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, κήρυξε την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2020
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, κήρυξε σήμερα την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την καταπολέμηση της επιδημίας του κορωνοϊού, καθώς ο αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε σε 95 στην πόλη.
Ο Μπιλ ντε Μπλάζιο δεν εξέδωσε αμέσως νέους κανονισμούς, αλλά δήλωσε ότι υποστηρίζει ανακοίνωση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, 'Αντριου Κουόμο, νωρίτερα σήμερα με την οποία απαγορεύονται συναθροίσεις περισσότερων από 500 ανθρώπων στην πολιτεία.
Περισσότερα από 1.200 κρούσματα του SARS-CoV-2 έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ και 38 θάνατοι.
Καθώς αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των κρουσμάτων του ιού, ο Αμερικανός πρόεδρος επέβαλε χθες σαρωτικά μέτρα προκειμένου να αποτρέψει τα ταξίδια από 26 ευρωπαϊκές χώρες προς τις ΗΠΑ, ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος με αυξανόμενες πιέσεις για να λάβει μέτρα απέναντι στην εξάπλωση του κορωνοϊού.
Την ίδια ώρα, πολλές πολιτείες έχουν υιοθετήσει το μέτρο της απαγόρευσης μαζικών συναθροίσεων ενώ η Walt Disney ανακοίνωσε ότι κλείνει τα θεματικά πάρκα της Disneyland και της California Adventure στην Άναχαϊμ στην Καλιφόρνια.
Το προληπτικό μέτρο θα ισχύσει από το ερχόμενο Σάββατο, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας.
Η πολιτεία της Καλιφόρνια απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις 250 ανθρώπων και άνω ως τα τέλη του Μαρτίου. Οι υγειονομικοί ειδικοί στην πολιτεία συνέστησαν ότι οι μικρότερες εκδηλώσεις θα μπορούν να πραγματοποιηθούν αν οι διοργανωτές εφαρμόζουν μέτρα για την απόσταση δύο μέτρων μεταξύ των συμμετεχόντων.
Παρόμοια μέτρα ανακοίνωσε και ο κυβερνήτης της Πολιτείας της Ουάσιγκτον.
Ο Τζέι Ινσλί απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις με συμμετοχή περισσότερων από 250 ανθρώπων στην περιοχή του Σιάτλ, ενώ δήλωσε πως σύντομα θα κλείσει όλα τα σχολεία, ενώ δεν απέκλεισε περιστασιακές απαγορεύσεις εισόδου, προκειμένου να επιβραδυνθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.
Οι περιορισμοί εφαρμόζονται στις αθλητικές διοργανώσεις, στις μουσικές συναυλίες, στις θρησκευτικές τελετές, αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις στην ευρύτερη περιοχή των Κομητειών Κινγκ, Σνόχομις και Πιρς του Σιάτλ.
Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι τα Δημοτικά σχολεία στο Σιάτλ θα κλείσουν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες αρχής γενομένης από σήμερα, προκειμένου να αποτραπεί η ευρεία εξάπλωση του κορονοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου