Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020

Δύο κάτοικοι του Lowell με ΚορωνοϊόΤο Δημαρχείο του Lowell, Massachusetts έβγαλε ανακοίνωση όπου πληροφορεί τον κόσμο ότι μέχρι χθες Κυριακή, 2 άτομα έχουν προσβληθεί από τον Κορωνοϊό.  Ενώ στη Μασσαχουσέτη 164 άτομα έχουν προσβληθεί από τον ιό.
Δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες για το ποια εθνικότητα είναι αλλά δίνει οδηγίες που μπορούν να βοηθήσουν στη μη μετάδοση του ιού.
Να σημειώσουμε ότι στο Lowell υπάρχουν 4 ελληνικές εκκλησίες και στην μητροπολιτική περιφέρεια του Lowell ζουν δεκάδες χιλιάδες Ελληνικής καταγωγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου