Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020

Το Σάββατο η κηδεία του ιερέα Παναγιώτη Ρίζου στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Lowell


Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 2020


Την Παρασκευή, 6 Μαρτίου , 4:00μμ-7:00μμ θα γίνει το λαϊκό προσκύνημα του πατρός Δρ. Παναγιώτη Ρίζου στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, 44 Princeton Blvd, Lowell, Massachusetts ενώ η εξόδιος ακολουθά θα γίνει το Σάββατο  στις 1:00μμ από τον ίδιο ναό.
Όπως γράψαμε προχθές, ο πατήρ Ρίζος είχε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο δρόμο υψηλής ταχύτητος (εθνική οδό) high way Route-3.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες λίγα δευτερόλεπτα πριν το ατύχημα ο πατήρ Ρίζος είχε καρδιακό επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα να «σφηνωθεί» κυριολεκτικά πίσω και κάτω από προπορευόμενο ημιφορτηγό που είχε σταματήσει λόγο του ότι υπήρχε μποτιλιάρισμα.  Να σημειωθεί ότι το ατύχημα έγινε αργά το απόγευμα την ώρα που οι δρόμοι έχουν μεγάλη κυκλοφορία αφού ο δρόμος 3 συνδέει την περιφερειακή αρτηρία, δρόμο 128 – 95 όπου εκτείνεται από βόρεια, δυτικά και νότια της Βοστώνης όπου και τα μεγάλα εργοστάσια κομπιούτερς και άλλες μεγάλες εταιρείες με το  Lowell και το New Hampshire.
Ο πατήρ Ρίζος ήταν βοηθός ιερέας στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος στο Lowell για 22 χρόνια και πάνω από 30 χρόνια καθηγητής της Ελληνικής γλώσσας στο Λύκειο της πόλης.  Ήταν λόγιος και στις δύο γλώσσες, Ελληνικά και Αγγλικά, είχε δοκτωράτο και η ρητορική του δεν ήταν μακροσκελέστατη και χωρίς νόημα.  Η Μητρόπολη Βοστώνης έχασε έναν καλό ιερέα!
Αιωνία του Μνήμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου