Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020

Ολυμπιακοί Αγώνες: H Φλόγα έφτασε στο Τόκιο!


Κυριακή, 22 Μαρτίου, 2020

Στη σκιά του κορονοϊού (COVID-19) και της αβεβαιότητας που έχουν τυλίξει τον πλανήτη, η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε χθες στην Ιαπωνία, η πρωτεύουσα της οποίας προγραμματίζεται να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το αεροπλάνο που μετέφερε στην Ιαπωνία την Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση Ματσουσίμα.
Ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, Γιοσίρο Μόρι, ανέφερε:
«Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προετοιμασία ενός ασφαλούς γεγονότος».
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι αξιωματούχοι θα συνεργαστούν στενά με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ), την κυβέρνηση της Ιαπωνίας, με τη μητροπολιτική κυβέρνηση του Τόκιο και θα λάβουν υπόψη τις συμβουλές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).
Στη συνέχεια, η Σαόρι Γιοσίντα και ο Τανταχίρο Νομούρα, τρεις φορές χρυσοί Ολυμπιονίκες σε πάλη και τζούντο, αντίστοιχα, άναψαν τον βωμό.
Πάντως, η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο βρίσκεται στον «αέρα» εξαιτίας του κορονοϊού, με τη ΔΟΕ να επιμένει στη διοργάνωσή τους και κορυφαίους αθλητές, όπως η Κατερίνα Στεφανίδη, να τονίζουν ότι διακυβεύεται η υγεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου