Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Στον «αέρα» η Eurovision 2020 εξαιτίας του κορονοϊού


Σάββατο, 21 Μαρτίου, 2020

Ο κορονοϊός φαίνεται πως απειλεί και τη διεξαγωγή της φετινής Eurovision η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί τον Μάιο στην Ολλανδία. Προβληματισμός επικρατεί στην EBU η οποία φαίνεται πως κρατά «ανοιχτά» όλα τα ενδεχόμενα για τον μουσικό διαγωνισμό.

Πριν λίγη ώρα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο Instagram, προχώρησαν σε μια ακόμα ανακοίνωση, στην οποία αποτυπώνεται πως η πανδημία προβληματίζει τους διοργανωτές και πως έχουν ρίξει στο… τραπέζι όλα τα σενάρια.
«Ξέρουμε ότι ανησυχείτε και περιμένετε νέα σχετικά με το μέλλον του διαγωνισμού. Με μια κατάσταση που συνεχώς αλλάζει, λαμβάνοντας υπόψιν τον κορονοϊό και τον μεγάλο αριθμό ανθρώπων να σκεφτούμε, κάθε στοιχείο πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν. Δείξτε μας την κατανόησή σας. Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται, πως σε προηγούμενη ανακοίνωση, η γενική διευθύντρια του κρατικού φορέα της Σλοβενίας RTVSLO Natalija Gorscak είχε αναφέρει πως: «Η EBU παρακολουθεί στενά την κατάσταση αναφορικά με την εξάπλωση του κορονοϊού και ενημερώνεται συνεχώς για τις νεώτερες συμβουλές και οδηγίες από τον ΠΟΥ και τις εθνικές υγειονομικές αρχές. Συνεργαζόμαστε στενά με τους Ολλανδούς ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς NPO, NOS και AVROTROS και το Δήμο του Ρότερνταμ για να διερευνήσουμε διάφορα πιθανά σενάρια για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου