Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020

Αποκλειστικό: Κρούσμα κορωνοϊού στη κοινότητα Αγίου Αθανασίου του Άρλινγκτον Μασαχουσέτης

 

Ο ιερός ναός του Αγίου Αθανασίου του Αρλιγκτον. Φωτογραφία "Ε.Κ."/Θεόδωρος Καλμούκος
ΒΟΣΤΩΝΗ. Κρούσμα κορωνοϊού εμφανίσθηκε στην κοινότητα του Αγίου Αθανασίου του Αρλιγκτον Μασαχουσέτης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα, καθώς επίσης πού, πώς και πότε διαγνώσθηκε.
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας π. Αντώνιος Ευαγγελάτος με επιστολή του προς τους ενορίτες του, την οποία ανάρτησε και στην ιστοσελίδα της κοινότητας.
Συγκεκριμένα ο π. Ευαγγελάτος έγραψε προς την κατακλείδα της επιστολής τα εξής: «Τέλος, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι ένας (μία) εκ των ενοριτών μας έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, που δείχνει σε μας πόσο κοντά στο σπίτι μας είναι αληθινά αυτά η πραγματικότητα. Έχω μιλήσει με τον (την ) ενορίτη μας που εμφανίζει σημάδια καλυτέρευσης από τα συμπτώματα. Παρακαλώ να έχετε αυτόν  τον (την) ενορίτη στις προσευχές σας για την συνεχιζόμενη αποκατάσταση της υγείας του (της).
Ο «Εθνικός Κήρυκας» έστειλε  με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) τις ακόλουθες ερωτήσεις στον π. Αντώνιο Ευαγγελάτο:
1) Είναι ο ενορίτης άνδρας ή γυναίκα; 2) Πότε προσβλήθηκε από τον κορωνοϊο; 3) Ηταν παρών ή παρούσα στη Λειτουργία ή σε άλλη Ακολουθία στο ναό; 4) Ηλθε σε επαφή με άλλους ενορίτες;
Ο π. Αντώνιος Ευαγγελάτος απάντησε ως εξής: «Αυτός ο ενορίτης (this parishioner) ήταν εκτός πολιτείας όταν προσβλήθηκε από τον ιό και δεν έχει επιστρέψει στην ενορία από τότε.
Δεν επιθυμώ να σχολιάσω περαιτέρω  αυτό το εξόχως προσωπικό θέμα. Αυτή η πληροφορία κοινοποιήθηκε στους ενορίτες μας με σκοπό τη διευκρίνιση της σπουδαιότητας να εφαρμόζονται οι δηλωθείσες οδηγίες υγείας και να ζητήσω από τους ενορίτες να προσευχηθούν για την αποκατάσταση της υγείας αυτού του προσώπου».
Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Αθανασίου του Αρλινγκτον π. Αντώνιος Ευαγγελάτος. Φωτογραφία Αρχείο “Ε.Κ.”/ Κοινότητα Ευαγγελισμού Μπρόκτον.
Σημειώνεται ότι ο π. Αντώνιος Ευαγγελάτος διορίσθηκε στην προϊσταμενία της κοινότητας του Αγίου Αθανασίου του Αρλιγκτον την 1η Φεβρουαρίου του 2018, σε διαδοχή σε διαδοχή του π. Νικολάου Καστανά, ο οποίος αποπέμφθηκε από την κοινότητα του Αγίου Αθανασίου από τον Μητροπολίτη Μεθόδιο τον Ιούλιο του 2017, πράγμα το οποίο αναστάτωσε  την κοινότητα και υπήρξε ομαδική έξοδος ενοριτών. Ο π. Καστανάς εξακολουθεί να βρίσκεται σε αργία, ενώ έχει ασκήσει έκκλητο προς τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο. Ο π. Ευαγγελάτος μετατέθηκε από την κοινότητα του Ευαγγελισμού του Μπρόκτον Μασαχουσέτης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου