Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020

Στηρίζει Τζο Μπάιντεν ο ομογενής πρώην πρέσβης, Τζιμ Κόστος
Δευτέρα, 1η Μαρτίου, 2020

Ο ομογενής πρώην Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ισπανίακαι δωρητής του Δημοκρατικού Κόμματος, Τζέιμς Κόστος (James Costos). Φωτογραφία: Wikipedia/Δημόσια Χρήση
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Στο πλευρό του πρώην Αντιπροέδρου, Τζο Μπάιντεν, τάσσεται ο ομογενής πρώην Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ισπανία, και συνεπής δωρητής του Δημοκρατικού Κόμματος, Τζέιμς Κόστος (James Costos), όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού Politico.
Ο Κόστος, ο οποίος έχει διατελέσει σε υψηλά ιστάμενη θέση στον τηλεοπτικό κολοσσό HBO, ανέφερε πως στηρίζει τον Μπάιντεν διότι, εκτός των άλλων, έχει πρόγραμμα για την καταπολέμηση της πειρατείας στον χώρο. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι πιστώνει στον πρώην Αντιπρόεδρο το γεγονός ότι υποστήριξε τη νομική ισχύ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων.
Το θετικό για τον Μπάιντεν είναι ότι αποκτά έναν ισχυρό δωρητή σε μια περίοδο όπου τα αρχικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών είχαν εν μέρει απογοητεύσει τους ήδη υπάρχοντες οικονομικούς υποστηρικτές του, κάποιοι εκ των οποίων φέρονται να σκέφτηκαν ακόμη και να αποσυρθούν.
“Χρειαζόμαστε έναν ηγέτη που θα μπορέσει να ξανακερδίσει τον Λευκό Οίκο για εμάς και να βοηθήσει στην ανάκτηση της πλειοψηφίας σε Κονγκρέσσο και Γερουσία. Είναι κρίσιμη στιγμή και θεωρώ ότι ο Τζο είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να το κάνει”, δήλωσε ο Κόστος.
Ο Τζέιμς Κόστος γεννήθηκε το 1963 στο Λόουελ και Μασαχουσσέτης, όπου και μεγάλωσε. Είναι Ελληνοαμερικανός δεύτερης γενιάς, γιος Αμερικανού πεζοναύτη, που υπηρέτησε την περίοδο του Τρούμαν.
Το Politico καταλήγει ότι ο Κόστος θα διοργανώσει, για λογαριασμό του Μπάιντεν, μια εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης στη Νέα Υόρκη. Παράλληλα, θα αναλάβει και περαιτέρω δράση στο πλευρό του πρώην Αντιπροέδρου, προωθώντας την υποψηφιότητά του και με προσωπική συμμετοχή.
Υπενθυμίζεται ότι ο ομογενής πρώην πρέσβης είχε ενισχύσει αρχικά και άλλους υποψηφίους, όπως η Κάμαλα Χάρις και ο Μπέτο Ο’ Ρουρκ.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου