Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020

Ο Μητροπολίτης Σικάγου Ναθαναήλ έκλεισε τις εκκλησίες
Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2020

Ο Μητροπολίτης Σικάγου κ. Ναθαναήλ. Φωτογραφία αρχείου: «Ε.Κ.»/Κώστας Μπέη.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο Μητροπολίτης Σικάγου Ναθαναήλ με εγκύκλιό του έκλεισε όλες τις εκκλησίες και ανέστειλε την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.
Οπως σημειώνει, «ως Μητροπολίτης σας, έχω ευλογηθεί με το δώρο της πατρότητας και έχω κληθεί να φροντίζω εσάς, τα παιδιά σας, τους γονείς σας, τους παππούδες σας και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φυσικά, μέσα από αυτή την κλήση περιλαμβάνεται η σωστή διδασκαλία του λόγου της αλήθειας του Θεού για την πνευματική σας τροφή και συντήρηση. Ωστόσο, απαιτεί επίσης πως οφείλω να λάβω κάθε μέτρο για να σας προστατέψω από οποιαδήποτε φυσική βλάβη».
Τονίζει πως «εντός αυτού του πνεύματος της φροντίδας και της αλληλεγγύης, όλες οι Λειτουργικές Ακολουθίες στις κοινότητες της Ιεράς Μητρόπολης Σικάγου ματαιώνονται αμέσως μέχρι νεότερης ειδοποίησης. Οι κηδείες, οι βαπτίσεις και οι γάμοι θα τελούνται μόνο με την παρουσία των μελών της οικογένειας. Οι Ακολουθίες στα δύο Μοναστήρια θα τελούνται μόνο για τους μοναχούς που εγκαταβιώνουν σ’ αυτά.
Επίσης ακυρώνεται αμέσως η λειτουργία των Ελληνικών και κατηχητικών Σχολείων, οι εκδηλώσεις νεολαίας, οι διαλέξεις, οι εκδηλώσεις πνευματικής περισυλλογής, οι συνεδριάσεις των κοινοτικών συμβουλίων, της Φιλοπτώχου.
Ο κ. Ναθαναήλ αναφέρει ότι προέβη σ’ αυτά μέτρα με τη συγκατάθεση (consent) της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου