Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020

Πρόσκληση σε όλους τους νέους, νεότερους:

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

Αυτές τις ημέρες που το χτικιό που λέγετε ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ και τα μέτρα που έχουν ανακοινώσει οι αρχές και οι άνθρωποι της υγείας κάντε μας μία χάρη, μία πολλή απλή χάρη.  

Επικοινωνήστε με τον/την/τους ηλικιωμένους που γνωρίζετε και μένουν κοντά σας ή και μακριά, κτυπήστε τους το κουδούνι, πάρτε τους τηλέφωνο και βοηθήστε τους εάν θέλουν φαγητό, νερό, φάρμακα.  Κάνε κι εσύ ένα μικρό κόπο.  Δεν «θα σου πέσει η φούντα» και ούτε θα ξοδευτείς.
Ευχαριστούμε. 
Paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου