Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Τα Νοσοκομεία και οι Δημόσιες και κυβερνητικές υπηρεσίες έστειλαν το κόσμο που εργάζεται σπίτι τους λόγο Κορωνοϊού.

Βοστώνη

Μεταξύ αυτών και το Mass General Hospital

Τόσο το Κυβερνείο της Μασσαχουσέττης όπως το Δημαρχείο της Βοστώνης και άλλες υπηρεσίες έστειλαν τον κόσμο που μπορεί να δουλέψει από το τηλέφωνο ή κομπιούτερς στα σπίτια τους.  Με άλλα λόγια εργάζονται με προσωπικό έκτακτης ανάγκης.

Το Νοσοκομείο Massachusetts General όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ασθενείς με κορωνοϊό έστειλε αρκετούς από το εργατικό δυναμικό που μπορεί να εργαστεί και από το σπίτι τους στο σπίτι τους για να εργαστούν από εκεί.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα καλαθοσφαίρισης Boston Celtics είναι σε καραντίνα γιατί στον αγώνα που έγινε στη Βοστώνη πριν μερικές ημέρες ένας παίκτης της Utah Jazz είναι θετικός στον κορωνοϊό ενώ τα Πανεπιστήμια και τα Σχολεία της Βοστώνης έκλεισαν ή θα κλείσουν.

Σήμερα το απόγευμα ο σύνδεσμος των Επιθεωρητών Εκπαίδευσης συνεδριάζει για το τι μέλει γενέσθαι με τα σχολεία της Μασσαχουσέττης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου