Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Τα Νοσοκομεία και οι Δημόσιες και κυβερνητικές υπηρεσίες έστειλαν το κόσμο που εργάζεται σπίτι τους λόγο Κορωνοϊού.

Βοστώνη

Μεταξύ αυτών και το Mass General Hospital

Τόσο το Κυβερνείο της Μασσαχουσέττης όπως το Δημαρχείο της Βοστώνης και άλλες υπηρεσίες έστειλαν τον κόσμο που μπορεί να δουλέψει από το τηλέφωνο ή κομπιούτερς στα σπίτια τους.  Με άλλα λόγια εργάζονται με προσωπικό έκτακτης ανάγκης.

Το Νοσοκομείο Massachusetts General όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ασθενείς με κορωνοϊό έστειλε αρκετούς από το εργατικό δυναμικό που μπορεί να εργαστεί και από το σπίτι τους στο σπίτι τους για να εργαστούν από εκεί.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα καλαθοσφαίρισης Boston Celtics είναι σε καραντίνα γιατί στον αγώνα που έγινε στη Βοστώνη πριν μερικές ημέρες ένας παίκτης της Utah Jazz είναι θετικός στον κορωνοϊό ενώ τα Πανεπιστήμια και τα Σχολεία της Βοστώνης έκλεισαν ή θα κλείσουν.

Σήμερα το απόγευμα ο σύνδεσμος των Επιθεωρητών Εκπαίδευσης συνεδριάζει για το τι μέλει γενέσθαι με τα σχολεία της Μασσαχουσέττης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου