Μια γυναίκα από την Μεγάλη Βρετανία βιντεοσκόπησε το εαυτό της να εξηγεί πώς είναι να έχει κάποιος τον κοροναϊό.

Τι είπε στο βίντεο;

Είναι  «σαν να έχεις γυαλιά στα πνευμόνια». Η σερβιτόρα και μητέρα δύο παιδιών βρισκόταν στην εντατική και κάθε ανάσα που έπαιρνε ήταν και μια μάχη, όπως δήλωσε η ίδια.
Την Παρασκευή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο διότι είχε εκδηλώσει σοβαρή συμπτωματολογία. Την  Κυριακή διαγνώστηκε με τον COVID-19. Είχε ταξιδέψει στν Πολωνία και αργότερα διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού και πνευμονία. Στην παρούσα φάση βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και όπως λέει η ίδια, νιώθει δέκα φορές καλύτερα από ότι ένιωθε πριν.
Η γυναίκα κάνει έκκληση προς όλους να πάρουν στα σοβαρά τον ιό.  Ενώ βήχει και προσπαθεί να αναπνεύσει, έστειλε το βίντεο μέσω Whatsapp σε όλους τους γνωστούς και συναδέλφους της για να τους προειδοποιήσει. Έκκληση απευθύνει και στους καπνιστές λέγοντάς τους να πετάξουν το τσιγάρο γιατί «ο καθένας χρειάζεται τους πνεύμονές του».
Δεν πρέπει να αδιαφορούμε για τον κοροναϊό είπε και τα συμπτώματά του και ότι δεν είναι απλά μια γρίπη.Το σοκαριστικό βίντεο ανέβηκε στα social media και έγινε αμέσως viral. Δείχνει έτσι ότι δεν κινδυνεύουν μόνο οι ηλικιωμένοι ή όσοι έχουν επιβαρυμμένη υγεία και μεταφέρει την πραγματικότητα όπως αυτή διαμορφώθηκε στην ίδια.