Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Έφυγε από τη ζωή ο Ηλείος πρώην Πρόεδρος της ΑΕΚ Μιχάλης Τροχανάς

Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2020


Γεννήθηκε στα Λεχαινά και μεγάλωσε στον Πλάτανο Αρχαίας Ολυμπίας

«Φτωχότερη είναι πλέον η οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς την περασμένη Πέμπτη έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Τροχανάς σε ηλικία 84 ετών.
Ο εμβληματικός πρώην ηγέτης της «Ένωσης» γεννήθηκε στα Λεχαινά και πέρασε τα παιδικά χρόνια της ζωής τους στον Πλάτανο Αρχαίας Ολυμπίας, περιοχή από την οποία καταγόταν η μητέρα του. Ο αδελφός του Αλέκος δε, διαμένει μόνιμα στην Αρχ. Ολυμπία ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο ίδιος ο Μιχάλης Τροχανάς επισκεπτόταν την γενέτειρα του για την οποία έτρεφε μεγάλη αγάπη.
Υπήρξε ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων από το 1995 μέχρι και το 1999, ενώ μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, ανέλαβε πρωτοβουλία για τη σωτηρία της ομάδας προτού φτάσει στο χείλος της καταστροφής.
Ως ιδιοκτήτης της εταιρείας SOE, ο Τροχανάς απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ καταβάλλοντας περίπου 1,5 δις δραχμές, ενώ όταν αποχώρησε και μεταβίβασε τις μετοχές στην Enic, αποκόμισε 2,4 δις δραχμές σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής.
Η ΑΕΚ κατέκτησε δύο κύπελλα Ελλάδας επί ημερών του. Η τελευταία του προσπάθεια να βρει λύσεις για την ΑΕΚ έγινε μέσω της κίνησης «Θεμέλιο 21», όπου κατάφερε να φέρει στο ίδιο τραπέζι προσωπικότητες από την «κιτρινόμαυρη» κοινωνία.
Ο Τροχανάς ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια από προβλήματα υγείας και απεβίωσε το βράδυ της Πέμπτης. Η κηδεία του θα τελεστεί τη Δευτέρα στη Ραφήνα.
Ο Μιχάλης Τροχανάς θα φύγει με τη σημαία της ΑΕΚ, όπως ήταν μια από τις τελευταίες επιθυμίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου