Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση για τη λειτουργία του Γενικού Προξενείου Βοστώνης
Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2020

Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη Στράτος Ευθυμίου. Φωτογραφία Υπουργείο Εξωτερικών
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη Στράτος Ευθυμίου με ανακοίνωση του πληροφορεί την Ομογένεια της Βοστώνης και Νέας Αγγλίας για την αναπροσαρμογή της λειτουργίας του Γενικού Προξενείου λόγω του κορωνοϊού.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Αγαπητοί φίλοι, Ομογενείς και συμπατριώτες,
Λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κοροναϊού και της κήρυξης των ΗΠΑ και της Μασαχουσέτης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη, προς προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας όλων, θα διεκπεραιώνει -μέχρι νεωτέρας- αποκλειστικά και μόνο τις εξαιρετικά επείγουσες και απολύτως αναγκαίες προξενικές εργασίες. Στο Γενικό Προξενείο μπορεί να εισέλθει πλέον κάποιος μόνο κατόπιν ραντεβού ανεξαρτήτως του είδους της προξενικής πράξης.
Ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος επικοινωνίας σας με το Γενικό Προξενείο κατά το ερχόμενο χρονικό διάστημα είναι μέσω email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση grgencon.bos@mfa.gr
Σε επείγουσες περιπτώσεις, παρακαλούμε όπως εναλλακτικά καλείτε στον τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης ‪617 523 1975.
Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων Αρχών των ΗΠΑ, να παραμείνετε σπίτι σας, να πλένετε συχνά τα χέρια σας και να αποφεύγετε κοινωνικές επαφές και χειραψίες.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. Ξέρουμε ότι, δυστυχώς, πολλές εκκρεμότητες θα πρέπει να τακτοποιηθούν αργότερα αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη προτεραιότητα από την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Για να γίνει αυτό πρέπει να σταματήσει κάθε είδους κοινωνική επαφή.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω συνδρομή. Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Προσέχετε τους δικούς σας και τους ηλικιωμένους και αποφύγετε κάθε είδους συγκεντρώσεις. Το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την υγεία όλων μας.
Στράτος Ευθυμίου
Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου