Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση για τη λειτουργία του Γενικού Προξενείου Βοστώνης




Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2020

Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη Στράτος Ευθυμίου. Φωτογραφία Υπουργείο Εξωτερικών
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη Στράτος Ευθυμίου με ανακοίνωση του πληροφορεί την Ομογένεια της Βοστώνης και Νέας Αγγλίας για την αναπροσαρμογή της λειτουργίας του Γενικού Προξενείου λόγω του κορωνοϊού.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Αγαπητοί φίλοι, Ομογενείς και συμπατριώτες,
Λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κοροναϊού και της κήρυξης των ΗΠΑ και της Μασαχουσέτης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη, προς προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας όλων, θα διεκπεραιώνει -μέχρι νεωτέρας- αποκλειστικά και μόνο τις εξαιρετικά επείγουσες και απολύτως αναγκαίες προξενικές εργασίες. Στο Γενικό Προξενείο μπορεί να εισέλθει πλέον κάποιος μόνο κατόπιν ραντεβού ανεξαρτήτως του είδους της προξενικής πράξης.
Ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος επικοινωνίας σας με το Γενικό Προξενείο κατά το ερχόμενο χρονικό διάστημα είναι μέσω email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση grgencon.bos@mfa.gr
Σε επείγουσες περιπτώσεις, παρακαλούμε όπως εναλλακτικά καλείτε στον τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης ‪617 523 1975.
Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων Αρχών των ΗΠΑ, να παραμείνετε σπίτι σας, να πλένετε συχνά τα χέρια σας και να αποφεύγετε κοινωνικές επαφές και χειραψίες.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. Ξέρουμε ότι, δυστυχώς, πολλές εκκρεμότητες θα πρέπει να τακτοποιηθούν αργότερα αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη προτεραιότητα από την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Για να γίνει αυτό πρέπει να σταματήσει κάθε είδους κοινωνική επαφή.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω συνδρομή. Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Προσέχετε τους δικούς σας και τους ηλικιωμένους και αποφύγετε κάθε είδους συγκεντρώσεις. Το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την υγεία όλων μας.
Στράτος Ευθυμίου
Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου