Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020

Ο ιατρός Νικόλαος Μαδιάς επιλέγει από την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας για το Βραβείο της Ελευθερίας

Provider headshotΔευτέρα, 9 Μαρτίου, 2020


Ο ιατρός Νικόλαος Μαδιάς ήταν αυτός που επιλέγει από το Διοικητικό Συμβούλιο να λάβει φέτος το Βραβείο Ελευθερίας που θα δοθεί κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου , το Σάββατο, 25 Απριλίου που είναι το βράδυ πριν την Ελληνική Παρέλαση της Βοστώνης.
Ομόφωνη ήταν η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δευτεροβάθμιας Οργάνωσης.  Συγκεκριμένα ήταν τέσσερις οι προτάσεις που ασχολήθηκε το Δ. Σ. της Οργάνωσης του Ελληνισμού. 

Ποιος είναι όμως ο Δρ. Νικόλαος Μαδιάς
O ιατρός Μαδιάς έχει πτυχίο ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ας δούμε όμως το Βιογραφικό του λειτουργού της Υγείας.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου