Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Ορατά και από το διάστημα τεράστια νεκροταφεία στον Ιράν για τα θύματα του κορωνοϊού


Ορατά και από το διάστημα είναι τα αυτοσχέδια κοιμητήρια που έχουν δημιουργηθεί σε πόλη του Ιράν προκειμένου να ταφούν τα θύματα του κορωνοϊού.
capture2Στην Κομ, μία πόλη περίπου 80 μίλια νότια της Τεχεράνης, οι εκσκαφές προκειμένου να δημιουργηθεί ένα νέο τμήμα δίπλα στο ήδη υφιστάμενο νεκροταφείο ξεκίνησαν στις 21 Φεβρουαρίου, όπως δείχνουν οι δορυφορικές εικόνες, έκτοτε δε επεκτάθηκαν τάχιστα, όσο ο ιός εξαπλωνόταν.
Ως το τέλος του μήνα είχαν δημιουργηθεί δύο τάφροι συνολικού μήκους περίπου 90 μέτρων, οι οποίες είναι ορατές και από το διάστημα.
Στην Κομ, που θεωρείται πνευματικό κέντρο των Σιιτών κληρικών του Ιράν, προσεβλήθησαν από τον κορωνοϊό περισσότερα από 846 άτομα.
Παρότι η Τεχεράνη δεν έχει δημοσιοποιήσει επίσημο αριθμό νεκρών
στην συγκεκριμένη πόλη, όπου ζούν περί τα 1,2 εκατομμύρια άτομα.
Όμως βίντεο που έχουν διαρρεύσει σε social media καθώς και οι δορυφορικές φωτογραφίες υποδεικνύουν ότι ο αριθμός των πληγέντων από τον ιό είναι σημαντικά μεγαλύτερος των επίσημων στοιχείων.
Πηγή: Washington Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου