Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020

Ορατά και από το διάστημα τεράστια νεκροταφεία στον Ιράν για τα θύματα του κορωνοϊού


Ορατά και από το διάστημα είναι τα αυτοσχέδια κοιμητήρια που έχουν δημιουργηθεί σε πόλη του Ιράν προκειμένου να ταφούν τα θύματα του κορωνοϊού.
capture2Στην Κομ, μία πόλη περίπου 80 μίλια νότια της Τεχεράνης, οι εκσκαφές προκειμένου να δημιουργηθεί ένα νέο τμήμα δίπλα στο ήδη υφιστάμενο νεκροταφείο ξεκίνησαν στις 21 Φεβρουαρίου, όπως δείχνουν οι δορυφορικές εικόνες, έκτοτε δε επεκτάθηκαν τάχιστα, όσο ο ιός εξαπλωνόταν.
Ως το τέλος του μήνα είχαν δημιουργηθεί δύο τάφροι συνολικού μήκους περίπου 90 μέτρων, οι οποίες είναι ορατές και από το διάστημα.
Στην Κομ, που θεωρείται πνευματικό κέντρο των Σιιτών κληρικών του Ιράν, προσεβλήθησαν από τον κορωνοϊό περισσότερα από 846 άτομα.
Παρότι η Τεχεράνη δεν έχει δημοσιοποιήσει επίσημο αριθμό νεκρών
στην συγκεκριμένη πόλη, όπου ζούν περί τα 1,2 εκατομμύρια άτομα.
Όμως βίντεο που έχουν διαρρεύσει σε social media καθώς και οι δορυφορικές φωτογραφίες υποδεικνύουν ότι ο αριθμός των πληγέντων από τον ιό είναι σημαντικά μεγαλύτερος των επίσημων στοιχείων.
Πηγή: Washington Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου