Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Πόσο είναι το ποσόν $$$ που μπορεί να βγάλεις από την Τράπεζα σε ρευστό;

Σάββατο, 21 Μαρτίου, 2020


Χθες πήραμε μηνύματα ότι η Τράπεζες έδιναν από το λογαριασμό σου ένα ορισμένο ποσό.  Αυτό το πληροφορηθήκαμε από 9 αναγνώστες από τους οποίους δεν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία ότι μας έλεγαν αλήθεια.  Το ποσό που μας είπαν από $500 έως $2 χιλιάδες.  

Όποτε σήμερα επικοινωνήσαμε με δύο Τράπεζες και ρωτήσαμε από τις υπευθύνους (και στις δύο περιπτώσεις ήταν γυναίκες) να μας πουν τι ακριβώς συμβαίνει.  Οι απαντήσεις ήταν σχεδόν οι ίδιες και στις δύο περιπτώσεις.

«Δεν υπάρχει το ανώτερο ποσό που έχει οριστεί.  Μπορείς να βγάλεις όσα χρήματα θέλεις.  Εάν η Τράπεζα δεν έχει ρευστό δίνει μέχρι ένα ορισμένο ποσό (ανάλογα την Τράπεζα).  Εάν θέλεις περισσότερα χρήματα τότε πρέπει να ειδοποιήσεις την Τράπεζα ή να περάσεις την επόμενη ημέρα να πάρεις τα χρήματά σου».

Εν ολίγοις εάν θέλεις να βγάλεις $5 χιλιάδες δολάρια από τα χρήματά σου η Τράπεζα μπορεί να τα έχει ή μπορεί όχι.  Οπότε θα σου δώσει το ποσό που έχει βάλει όριο (π.χ. χίλια δολάρια) και τα άλλα θα στα δώσει αργότερα.

Το συμπέρασμα μας είναι ότι οι Τράπεζες φοβούνται μάλλον μήπως πάει ο κόσμος και τραβήξει τα χρήματα τους και τότε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου