Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020

Πόσο είναι το ποσόν $$$ που μπορεί να βγάλεις από την Τράπεζα σε ρευστό;

Σάββατο, 21 Μαρτίου, 2020


Χθες πήραμε μηνύματα ότι η Τράπεζες έδιναν από το λογαριασμό σου ένα ορισμένο ποσό.  Αυτό το πληροφορηθήκαμε από 9 αναγνώστες από τους οποίους δεν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία ότι μας έλεγαν αλήθεια.  Το ποσό που μας είπαν από $500 έως $2 χιλιάδες.  

Όποτε σήμερα επικοινωνήσαμε με δύο Τράπεζες και ρωτήσαμε από τις υπευθύνους (και στις δύο περιπτώσεις ήταν γυναίκες) να μας πουν τι ακριβώς συμβαίνει.  Οι απαντήσεις ήταν σχεδόν οι ίδιες και στις δύο περιπτώσεις.

«Δεν υπάρχει το ανώτερο ποσό που έχει οριστεί.  Μπορείς να βγάλεις όσα χρήματα θέλεις.  Εάν η Τράπεζα δεν έχει ρευστό δίνει μέχρι ένα ορισμένο ποσό (ανάλογα την Τράπεζα).  Εάν θέλεις περισσότερα χρήματα τότε πρέπει να ειδοποιήσεις την Τράπεζα ή να περάσεις την επόμενη ημέρα να πάρεις τα χρήματά σου».

Εν ολίγοις εάν θέλεις να βγάλεις $5 χιλιάδες δολάρια από τα χρήματά σου η Τράπεζα μπορεί να τα έχει ή μπορεί όχι.  Οπότε θα σου δώσει το ποσό που έχει βάλει όριο (π.χ. χίλια δολάρια) και τα άλλα θα στα δώσει αργότερα.

Το συμπέρασμα μας είναι ότι οι Τράπεζες φοβούνται μάλλον μήπως πάει ο κόσμος και τραβήξει τα χρήματα τους και τότε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου