Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020

Ακυρώθηκε η παρέλαση και οι εκδηλώσεις στη Βοστώνη

 

Τα μέλη του Χορευτικού Συγκροτήματος της Μητρόπολης Βοστώνης, παρέλασαν με καμάρι και ενθουσιασμό, κομίζοντας τη σημαία της Ελλάδος με σεβασμό για την κληρονομιά τους. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ακυρώθηκε τελικά η παρέλαση της Βοστώνης, οι εκδηλώσεις στο Κυβερνείο της Μασαχουσέτης και το επίσημο δείπνο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με επίσημο ανακοινωθέν της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.
Υπενθυμίζεται ότι η παρέλαση της Βοστώνης, όπως είχε γράψει ο «Εθνικός Κήρυκας», είχε προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή 26 Απριλίου και στην οποία Τελετάρχης θα ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.
Ηδη από το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαρτίου ο Βασίλης Καυκάς, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας που διοργανώνει και την παρέλαση, είχε στείλει επιστολή στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (την παραθέτουμε παρακάτω) ζητώντας να ψηφίσουν για τη ματαίωση της παρέλασης και των παρεμφερών εκδηλώσεών της, όπως έγραψε από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 12 Μαρτίου ο «Εθνικός Κήρυκας» στην ηλεκτρονική του έκδοση, www.ekirikas.com.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Διά της παρούσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, που διοργανώνει την παρέλαση της Βοστώνης και ήταν να γίνει την Κυριακή 26 Απριλίου 2020, αφού έλαβε υπ’ όψη του τις τελευταίες εξελίξεις με τον κορωνοϊό και αφού επικοινώνησε με το Δημαρχείο Βοστώνης, το Κυβερνείο και τους Φορείς αποφάσισε να μην πραγματοποιηθεί η φετινή παρέλαση της Βοστώνης και όλες οι εκδηλώσεις γύρω από την παρέλαση.
Επίσης, αναβάλλεται για το Φθινόπωρο η αδελφοποίηση Λόουελ – Καλαμάτας.
Η υγεία όλων είναι πάνω από κάθε παρέλαση και εκδήλωση.
Σας ευχόμαστε πάντα υγεία.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο και της Οργανωτικής Επιτροπής
Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος».
Σημειώνεται, ότι η επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βασίλης Καυκάς προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αργά το βράδυ το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαρτίου, ζητώντας να ψηφίσουν για την ακύρωσή της, είχε ως εξής: «Αγαπητοί και Αγαπητές Συνάδελφοι, λόγω της κατάστασης που βρίσκεται η περιοχή μας και όλος ο κόσμος με τον κορωνοϊό και κατόπιν πολλών συζητήσεων με τις Αρχές και επιστήμονες πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να ακυρώσουμε την παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας. Πρωταρχικός σκοπός μας είναι η υγεία του κόσμου».
Είχε γράψει ακόμα πως «σας παρακαλώ να ψηφίσετε όπως ματαιωθούν η παρέλαση και όλες οι εκδηλώσεις μας. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, την Πέμπτη θα ανακοινωθεί και η αναβολή του Μαραθωνίου της Βοστώνης για το Φθινόπωρο».
«Απαντήστε μου με ένα ‘Ναι’ ή ένα ‘Οχι’ εάν συμφωνείτε να μη γίνουν η παρέλαση και όλες οι εκδηλώσεις.
Πρέπει να απαντήσετε την Πέμπτη 12 Μαρτίου.
Εύχομαι να είσαστε καλά εσείς, οι οικογένειές σας και όλος ο κόσμος.
Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας».
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου