Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση των ομογενών από το Λιν Μασαχουσέτης

Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2020



Η είσοδος στο χώρο του φεστιβάλ του Λιν. Δεξιά, ο ναός του Αγίου Γεωργίου. "Ε.Κ." Θεόδωρος Καλμούκος
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση των ομογενών από την κοινότητα του Αγίου Γεωργίου του Λιν, οι οποίοι έχουν νοσήσει με τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα η κατάσταση του πρώτου ομογενή 52 ετών για τον οποίον είχαμε γράψει από την Παρασκευή 13 Μαρτίου στην ηλεκτρονική μας έκδοση www.ekirikas.com και στην έντυπη του Σαββατοκύριακου 14 και 15 Μαρτίου 20020 έχει βελτιωθεί, πλην όμως εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο επειδή έχει ακόμα ανάγκη λήψης οξυγόνου. Υπενθυμίζεται ότι το νοσοκομείο  διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και είναι ανάμεσα σ’ εκείνα που έχουν επιλεγεί από τις Αρχές της Πολιτείας της Μασαχουσέτης και την Ιατρική Κοινότητα εν γένει για την αντιμετώπιση της ασθένειας.
Τα άλλα δύο άτομα που έχουν νοσήσει, μία γυναίκα ηλικίας μεταξύ 58 με 60 ετών και ένας άνδρας 48 ετών, είναι καλά στην υγεία τους δεν νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, αλλά έχουν τεθεί σε απομόνωση στις οικίες τους.
Οι εξετάσεις βγήκαν για τα μέλη της οκταμελούς οικογένειας για τα οποία υπήρχαν πληροφορίες ότι ενδεχομένως να είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.
Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα μας ουδείς γνωρίζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κόλλησαν τον κορωνοϊό οι νοσήσαντες. Κατέστη γνωστό, ωστόσο, ότι συμμετείχαν στο Αποκριάτικο Γλέντι της κοινότητας του Αγίου Γεωργίου, το οποίο έγινε το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στην κοινοτική αίθουσα, πλην όμως δεν υπάρχουν τεκμήρια από πού και πως κόλλησαν τον κορωνοϊό. Στην εν λόγω εκδήλωση χορού μετά δείπνου παρευρέθηκαν και διασκέδασαν περί τα τριακόσια άτομα, εκ των οποίων μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχουν κρούσματα.
Ολες οι κτιριακές εγκαταστάσεις της κοινότητας συμπεριλαμβανομένου και του ιερού ναού του Αγίου Γεωργίου έχουν απολυμανθεί, ενώ ο ναός παραμένει κλειστός από την Κυριακή 15 Μαρτίου, όπως έγραψε ο «Ε.Κ.», και θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεότερης απόφασης και ειδοποίησης.
Εν τω μεταξύ ο κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Τσαρλς Μπέϊκερ απαγόρευσε την συνάθροιση πάνω από 25 άτομα, ενώ τα εστιατόρια, τα μπαρ, τα καζίνο και όλοι οι χώροι αναψυχής έχουν κλείσει. Τα τραίνα και τα λεωφορεία έχουν αραιώσει τα δρομολόγια τους καθότι το επιβατικό κοινό έχει μειωθεί κατά το ήμισυ. Υπήρξε και μία σκέψη απαγόρευσης μετακίνησης από πολιτεία σε πολιτεία της Νέας Αγγλίας για κάποιο χρονικό διάστημα, πλην όμως το μέτρο αυτό κρίνεται μάλλον ανέφικτο και ανεφάρμοστο από πρακτικής πλευράς.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου