Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020

Πανομογενειακό κάλεσμα για τη συγκέντρωση συμπαράστασης


Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 2020

Ο κ. Πέτρος Γαλάτουλας. Φωτογραφία, ευγενική παραχώρηση του ίδιου στον «Ε.Κ.».
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Συνεχίζεται πυρετωδώς η προετοιμασία για τη συγκέντρωση συμπαράστασης στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 8 Μαρτίου, στις 2 το μεσημέρι, στην Πλατεία Αθηνών (Athens Square Park), στην Αστόρια.
Μιλώντας στον «Ε.Κ.», το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, Πέτρος Γαλάτουλας, τόνισε ότι έχει ήδη απευθυνθεί ευρύ κάλεσμα, προκειμένου η Ομογένεια να δώσει το «παρών» και να στείλει μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, με κύριο προορισμό την Ευρώπη, αλλά και τις ΗΠΑ.
«Εμείς σε αυτή τη διαδήλωση πρέπει να περάσουμε ορισμένα μηνύματα. Το πρώτο θα αφορά την Ευρώπη. Το δεύτερο θα είναι ότι πρέπει, επιτέλους, να τραβήξουν το αυτί του Ερντογάν και να μη χρησιμοποιεί αυτές τις ψυχές για να περάσει τις πολιτικές γραμμές του και να εκβιάζει την Ανατολική Μεσόγειο και την Ευρώπη», ανέφερε ο κ. Γαλάτουλας.
Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, ο οποίος κατάγεται από τη Χίο, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρχει συμμετοχή και πως θα πρέπει οι Ελληνες του εξωτερικού «να δείξουν στους Ελληνες του Εβρου και τους νησιώτες ότι βρίσκονται δίπλα τους».
«Η Ομογένεια πρέπει να δώσει ένα δυνατό ‘παρών’ για να δείξουμε στους νησιώτες, τους Θρακιώτες και σε όλη την Ελλάδα ότι είμαστε δίπλα τους, ο πόνος τους είναι και δικός μας, ότι δεν είναι μόνοι τους. Η Ομογένεια πρέπει να δώσει ένα ισχυρό ‘παρών’ και αυτοί που θα παραβρεθούν να διαδηλώσουν, θα στείλουν το μήνυμα ότι εμείς είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε πάντα για τα δίκαια της πατρίδας μας», τόνισε ο κ. Γαλάτουλας.
Οπως έγραψε ο «Ε.Κ.», τα μέλη της Επιτροπής κινητοποιούν ομογενείς και από άλλες Πολιτείες, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η ανταπόκριση των Ελληνοαμερικανών και φιλελλήνων πολιτικών, οι οποίοι έχουν προσκληθεί, προκειμένου να παραβρεθούν στη συγκέντρωση και να ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά και τον Εβρο.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου