Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Πανομογενειακό κάλεσμα για τη συγκέντρωση συμπαράστασης


Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 2020

Ο κ. Πέτρος Γαλάτουλας. Φωτογραφία, ευγενική παραχώρηση του ίδιου στον «Ε.Κ.».
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Συνεχίζεται πυρετωδώς η προετοιμασία για τη συγκέντρωση συμπαράστασης στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 8 Μαρτίου, στις 2 το μεσημέρι, στην Πλατεία Αθηνών (Athens Square Park), στην Αστόρια.
Μιλώντας στον «Ε.Κ.», το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, Πέτρος Γαλάτουλας, τόνισε ότι έχει ήδη απευθυνθεί ευρύ κάλεσμα, προκειμένου η Ομογένεια να δώσει το «παρών» και να στείλει μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, με κύριο προορισμό την Ευρώπη, αλλά και τις ΗΠΑ.
«Εμείς σε αυτή τη διαδήλωση πρέπει να περάσουμε ορισμένα μηνύματα. Το πρώτο θα αφορά την Ευρώπη. Το δεύτερο θα είναι ότι πρέπει, επιτέλους, να τραβήξουν το αυτί του Ερντογάν και να μη χρησιμοποιεί αυτές τις ψυχές για να περάσει τις πολιτικές γραμμές του και να εκβιάζει την Ανατολική Μεσόγειο και την Ευρώπη», ανέφερε ο κ. Γαλάτουλας.
Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, ο οποίος κατάγεται από τη Χίο, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρχει συμμετοχή και πως θα πρέπει οι Ελληνες του εξωτερικού «να δείξουν στους Ελληνες του Εβρου και τους νησιώτες ότι βρίσκονται δίπλα τους».
«Η Ομογένεια πρέπει να δώσει ένα δυνατό ‘παρών’ για να δείξουμε στους νησιώτες, τους Θρακιώτες και σε όλη την Ελλάδα ότι είμαστε δίπλα τους, ο πόνος τους είναι και δικός μας, ότι δεν είναι μόνοι τους. Η Ομογένεια πρέπει να δώσει ένα ισχυρό ‘παρών’ και αυτοί που θα παραβρεθούν να διαδηλώσουν, θα στείλουν το μήνυμα ότι εμείς είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε πάντα για τα δίκαια της πατρίδας μας», τόνισε ο κ. Γαλάτουλας.
Οπως έγραψε ο «Ε.Κ.», τα μέλη της Επιτροπής κινητοποιούν ομογενείς και από άλλες Πολιτείες, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η ανταπόκριση των Ελληνοαμερικανών και φιλελλήνων πολιτικών, οι οποίοι έχουν προσκληθεί, προκειμένου να παραβρεθούν στη συγκέντρωση και να ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά και τον Εβρο.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου