Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο αλληλεγγύης στην Αστόρια (βίντεο)

Δευτέρα, 9 Μαρτίου, 2020ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με την συμμετοχή ομογενών κάθε ηλικίας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στην Πλατεία Αθηνών, στην Αστόρια, το συλλαλητήριο αλληλεγγύης στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και τον Έβρο.
Οι παρευρισκόμενοι ανάρτησαν ελληνικές σημαίες, αλλά και πλακάτ, με μηνύματα συμπαράστασης στην Χίο, την Λέσβο και την Σάμο, που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος των μεταναστευτικών ροών, αλλά και τον Έβρο, που αντιμετωπίζει την εκρηκτική κατάσταση των τελευταίων ημερών.
Τον ρόλο του συντονιστή του συλλαλητηρίου είχε ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Αμερικής, δημοσιογράφος Δημήτρης Φιλιππίδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, Κλεάνθης Μεϊμάρογλου, η υποψήφια Ομοσπονδιακή Βουλευτής, Νικόλ Μαλλιωτάκη, ο υποψήφιος Πολιτειακός Βουλευτής, Μιχάλης Τανούσης, ο Πολιτειακός Γερουσιαστής, Τζέιμς Σκουφής, εκπρόσωποι της Ομοσπονδιακής Βουλευτή, Κάρολιν Μαλόνι και του αναπληρωτή επικεφαλής της Πολιτειακής Γερουσίας Νέας Υόρκης, Μιχάλη Γιάνναρη, ο πρόεδρος της Χιακής Ομοσπονδίας Αμερικής, Γιάννης Κοντολιός, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων, Πέτρος Γαλάτουλας, ο σύμβουλος της HALC, Νικόλας Κατσίμπρας, ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδιακής ΗΠΑ – Καναδά, Κωνσταντίνος Τσιλφίδης, το στέλεχος της ΑΧΕΠΑ, Γιώργος Ζούβελος, ο ιερατικός προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αστόρια, π. Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος και άλλοι εκπρόσωποι συλλόγων της Σάμου, της Χίου και της Λέσβου.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου