Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 8 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Στην Ελλάδα οι Γιαννιώτες εκδρομείς από το Ισραήλ – Σε κατ’ οίκον περιορισμό όλο το γκρουπ


Επέστρεψαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Ελ. Βενιζέλος οι 51 εκδρομείς του ΚΑΠΗ Ανατολής από τα Ιωάννινα, που είχαν επισκεφθεί το Ισραήλ.

Το σύνολο των εκδρομέων είναι πολύ καλά στην υγεία τους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα. Ωστόσο για τις επόμενες 14 ημέρες όλο το γκρουπ θα παραμείνει σε περιορισμό στο σπίτι τους, προκειμένου να περιοριστούν νέα πιθανά κρούσματα.
Οι εκδρομείς θα είναι σε καθημερινή επαφή με την Διεύθυνση Υγείας, ώστε αν εκδηλωθεί ύποπτο σύμπτωμα να αντιμετωπιστεί άμεσα.
Σημειώνεται πως η επιστροφή των εκδρομέων έγινε νωρίτερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί και με βάση όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Σύμφωνα με αυτές αν κάποιος ασθενήσει πριν την πτήση δεν θα ταξιδέψει αλλά θα παραμείνει στο Ισραήλ. Αν ασθενήσει κατά τη διάρκεια της πτήσης θα παραμείνει στην Αθήνα, ενώ αν κάποιος ασθενήσει φτάνοντας στα Ιωάννινα θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου