Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Στην Ελλάδα οι Γιαννιώτες εκδρομείς από το Ισραήλ – Σε κατ’ οίκον περιορισμό όλο το γκρουπ


Επέστρεψαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Ελ. Βενιζέλος οι 51 εκδρομείς του ΚΑΠΗ Ανατολής από τα Ιωάννινα, που είχαν επισκεφθεί το Ισραήλ.

Το σύνολο των εκδρομέων είναι πολύ καλά στην υγεία τους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα. Ωστόσο για τις επόμενες 14 ημέρες όλο το γκρουπ θα παραμείνει σε περιορισμό στο σπίτι τους, προκειμένου να περιοριστούν νέα πιθανά κρούσματα.
Οι εκδρομείς θα είναι σε καθημερινή επαφή με την Διεύθυνση Υγείας, ώστε αν εκδηλωθεί ύποπτο σύμπτωμα να αντιμετωπιστεί άμεσα.
Σημειώνεται πως η επιστροφή των εκδρομέων έγινε νωρίτερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί και με βάση όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Σύμφωνα με αυτές αν κάποιος ασθενήσει πριν την πτήση δεν θα ταξιδέψει αλλά θα παραμείνει στο Ισραήλ. Αν ασθενήσει κατά τη διάρκεια της πτήσης θα παραμείνει στην Αθήνα, ενώ αν κάποιος ασθενήσει φτάνοντας στα Ιωάννινα θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου