Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020

ΕΠΣ Ηλείας: «Λουκέτο» στα πρωταθλήματα λόγω κορονοϊού

Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2020

Με απόφαση που ανακοινώθηκε χθες το μεσημέρι, η ΕΠΣ Ηλείας, παρά τα όσα είχε δηλώσει την Πέμπτη ο πρόεδρος της κ. Άρης Κουλούρης, προχώρησε τελικά σε αναβολή των αγώνων του Σ/Κ 7,8/3. Είχε προηγηθεί βέβαια η πρόθεση της να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες , αλλά υπήρξαν πολλές αντιδράσεις από σωματεία και εμπλεκόμενους σε αυτά.

H απόφαση της ΕΠΣΗ

“Σύμφωνα με απόφαση της Ε.Ε.Θ./ΕΠΣΗ αναβάλλονται όλοι οι αγώνες πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ για το Σ/Κ 07,08 Μαρτίου 2020. Επίσης για λόγους πρόληψης παραμένει κλειστό το Ενωσιακό γήπεδο μέχρι και την Δευτέρα 09/03/2020. Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών γηπέδων και ακαδημιών να πράξουν το ίδιο για προληπτικούς λόγους”.

Αρ. Κουλούρης (Πρόεδρος ΕΠΣ Ηλείας): «Ήταν αναγκαία η αναβολή, ώστε να επιβραδυνθεί το φαινόμενο»

«Έτσι όπως εξελίχθηκε το φαινόμενο, τελικά ήταν αναγκαία η αναβολή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ, έπειτα από έκτακτη σύγκληση της ΕΕ. Κατόπιν βέβαια αντιδράσεων πολλών ομάδων, και αφού αξιολογήσαμε την κατάσταση, αποφασίσαμε την αναβολή! Άλλωστε η ΕΠΣ Ηλείας , όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν, είναι πάντα παρών στα μεγάλα κοινωνικά γεγονότα , και πάντα είναι κοντά τους, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο! Άρα και στην παρούσα φάση έπρεπε να ταυτιστούμε με την ανησυχία και τις αντιδράσεις των ανθρώπων του αθλητισμού στην Ηλεία, εξ αιτίας βέβαια του «Κορωναϊόυ» και των κρουσμάτων που συνεχώς αυξάνονται! Πιστεύοντας ότι με την αναβολή των αγώνων του Σαββατοκύριακου, θα βοηθήσουμε, ώστε το φαινόμενο να επιβραδυνθεί! Ως πρόεδρος της ΕΠΣΗ, αλλά και ως γιατρός μαζί με τους συνεργάτες μου, προτάσσω πάντα την υγεία, και μετά τον αθλητισμό, κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Άρης Κουλούρης»!

Όλοι οι αναβληθέντες αγώνες το επόμενο Σαββατοκύριακο

Αναφορικά τώρα με τους αγώνες που αναβάλλονται, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Αρ. Κουλούρης , αν όλα εξελιχθούν ομαλά και ηρεμήσει η κατάσταση, θα γίνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου, με βάση τα όσα άλλωστε προβλέπει ο ΚΑΠ! Δηλ. Α1, Α2 και Β΄ κατηγορία θα συνεχιστούν από εκεί που διεκόπησαν! Παράλληλα για προληπτικούς λόγους δεν θα πραγματοποιηθεί και η εκπαιδευτική συγκέντρωση των Διαιτητών την ερχόμενη Δευτέρα!

Μεταφέρονται οι ποινές, όχι οι κάρτες σε πλέι οφ και πλέι άουτ

Στα play off & play out πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ δεν μεταφέρονται οι κίτρινες κάρτες των ποδοσφαιριστών που έχουν ληφθεί κατά την διάρκεια της κανονικής αγωνιστικής περιόδου αλλά μεταφέρονται και εκτίονται οι ποινές που έχουν επιβληθεί από συμπλήρωση κίτρινων καρτών. Το ανωτέρω ισχύει και σε κάθε αγώνα κατάταξης στο τέλος των πρωταθλημάτων.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου